Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukajacaKarina

Poznam bogatego chlopaka

Polecane posty

Gość SzukajacaKarina

Tak 21-22 lata -Jestem ladna -Bede kochac -Nie bede zdradzac -Jestem dzika podczas seksu

Gość krnąrbrny rotonick
jestem bogaty w spermę którą zaleję Twoją twarz. pasuje?

Gość eewfr
A któż nie>?

Gość Taki jeden nieznany
Wczoraj byl tutaj na forum chlopak ktorego ojciec byl wspolwlascicielem jednej z najwiekszych firm farmaceutycznych w Polsce. Sledzilem topic i nawet dziewczyna dodala go na FB (jakas napalona) i sama potwierdzila ze mowi prawda. Zaluj ze CIe wczoraj nie bylo, moglas wyrwac multi milionera.

Gość SzukajacaKarina
Taki jeden nieznany Wczoraj byl tutaj na forum chlopak ktorego ojciec byl wspolwlascicielem jednej z najwiekszych firm farmaceutycznych w Polsce. Sledzilem topic i nawet dziewczyna dodala go na FB (jakas napalona) i sama potwierdzila ze mowi prawda. Zaluj ze CIe wczoraj nie bylo, moglas wyrwac multi milionera. --- O widzisz to mnie interesuje!!! pamietasz ktory to temat? w jakiej sekcji przynajmniej? Jaki nick mial ten chlopak? skad byl?

Gość Taki jeden nieznany
Na tym forum ogolnym, byl to temat o jakims leku i chlopak powiedzial ze ojciec jest tego producentem. Ta Firma jest z Warszawy, wiec pewnie mieszka w Warszawie lub okolicach. Reszty nie pamietam

Gość hahahahahahhhaaaahahahaha
autorka jakas chora na glowe haha mysli ze jak jest ladna to juz wyrwie bogatego hahaha

Gość SzukajacaKarina
jestem miedzy INNYMI ladna! oprocz tego mam mnostwop zalet! A tego tematu nie moge znalesc bo to szukanie igly w stoku siana..jaki tytaj mial ten temat?

Gość A ja znam ten temat!!
Znam bo wczoraj sledzilam forum! Ale nie dam bo jeszcze naprawde bedziesz chciala sie z nim umowic! szkoda chlopaka na ciebie!

Gość erbghui
no ja nie naleze do biednych, jestem przystojny i szukam dziewczyny. z tym ze nie zamierzam ci na nic dawac kasy oprocz oczywiscie zaplaty z mojej strony za kino, pizze itp. pasuje ci?

Gość ormowiec zomowiecc
Ja jestem bogaty tzn mój tata jest. Nachapał się na przełomie lat 80/90. Teraz będę przejmował biznes. Powiedz czy lubisz anal.

Gość ktosik_arecki
a w jakim wieku jestes