Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prowadzę sondę

Kto z was po studiach pracuje ?w sklepie/fast foodzie/jako pracownik fizyczny

Polecane posty

Gość Prowadzę sondę

Wstydzicie się tego?

Mój kuzyn po studiach na politechnice pracuje fizycznie :) ma swój warsztat samochodowy i jakoś nie widzę żeby szukał pracy u kogoś na posadzie, mówi że nigdzie nawet po kilku awansach nie zarobiłby takiej kasy :) i nie wygląda na osobę, która wstydzi sie tego co robi.

Gość Darkoffski84
ja w Holandii jako magazynier, mam 8500 na reke

Dodam że on od dziecka chciał być mechanikiem, ale posłuchał rodziców i sie kształcił :) tyle że mówi że nie będzie sie całe życie poświęcał żeby spełniać cudzie ambicje i zamierza robić to co lubi i co daje mu satysfakcję :)

Gość niestety ale ja
Pracuje w telemarketingu :o z wykształcenia farmaceutka, nie mówie znajomym co robie w pracy bo wstyd

Gość Prowadzę sondę
rozuiem że ma własny biznes :) Bardziej chodziło mi o to czy jest ktos kto nie znalazł pracy i żeby zarobić przyjął się np do McDonalda, sklepu spożywczego, czy do jakiejś fabryki na taśmę ;)

Teraz ma już własny biznes, ale na początku pracował u kogoś jako mechanik, w soboty i w inne wolne podczas studiów :) pracy w swoim zawodzie wcale nie szukał.

Gość Ja pracuje w fabryce na
tasmie. Praca w zawodzie byla, paradoksalnie, gorzej platna. Nie ukrywam

Gość Darkoffski84
Z Kokardą - a skąd jest Twój brat? Mechanik z powołania to ktoś kogo szukam.

Gość Prowadzę sondę
jest jeszcze ktos?

Gość Margo z Amazonii
Pracowałam jako kelnerka zaraz po studiach, ale może miesiąc, potem w zawodzie

Gość huihiu
uwielbiam jak ludzie pracujacy i zyjacy za granica podaja zarobki w zlotowkach, aby zrobic wrazenie:D

Gość Darkoffski84
huihiu wrazenie? myslisz ze chodzi o to by sie chwalic? :o czym tu sie chwalic? autorka pyta to odpisuje, polska mentalnosc :(

Gość do Ja pracuje w fabryce na
ale nie wygodniej pracowac w biurze?

Gość ojiojo
ja dorywczo pracowałam w piekarni,jako opiekunka,w sklepie, szkołę dopiero kończę i mam nadzieję że znajdę pracę w swoim zawodzie

Gość nvlkdm
ja po finansach mgr, pracuje na infolinii w banku, też nie mówie znajomym co robie, musze ściemniać, dodam że awanse są dla donosicieli i lizodupów :O

Gość pracuję w PL_
"huihiu uwielbiam jak ludzie pracujacy i zyjacy za granica podaja zarobki w zlotowkach, aby zrobic wrazenie" to raczej chodzi o porównanie, jeśli wywiera to na tobie wrażenie to może zmień tok myślenia

Gość To napiszcie od razu
jakie jest porównania utrzymania, co z tego, że mogę zarabiać np. 5tysięcy na rękę jak wynajem głupiego pokoju, a co mówić o mieszkaniu, kosztuje wtedy 2 tysiące? Chleb kosztuje 10zł itd

Gość vbnbvcvbnm
to sobie sam porównaj, nie umiesz?

Gość gbrthffg
huihiu uwielbiam jak ludzie pracujacy i zyjacy za granica podaja zarobki w zlotowkach, aby zrobic wrazenie' dokladnie ;) a wy jak nie rozumiecie to sie dalej tlumaczcie :P jakos nikt, ktoa na tej ukrainie pracuej nie przychodzi na kazdy temat o zarobkach podajac, ze zarabia 500 zl :P napisz, ze zarabiasz 2000 euro, przeciez to nie wstyd nie? ale podajac w euro kazdy ma przed oczami twoje wydatki na mieszkanie i zycie tam w Holandii/Anglii/Belgii itd ale rpzeciez 8500 zl to brzmi tak...bogato, nie? ;)

Gość Darkoffski84
no a nasmieszniejsze jest to ze zyjac tutaj na poziomie te wydatki nie sa takie duze jak wszyscy mysla :D kazdy mysli ze tu ceny z kosmosu. uslugi ok, sa drogie, ale reszta jest porownywalna :) a jak w polsce chesz wynajac dwupokojowe w wiekszym miescie, w przyzwoitym stanie to zaplacisz 500zl? tez musisz liczyc sie z wydatkiem ok 1500zl. a ja za czynsz place 500EUR, zatem jeden pies.

Gość blebleblebleeeee
up