Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Odradzam Panom kierunki elektryczne, elektroniczne, informatyczne, automatyczne

Polecane posty

Gość inzynier serwisowy//zablok
Jakie oferty chłopie. Chciałem ci pokazać ludzi.Kogo chcesz kierownika asseco? Specjalista ds wdrozen asseco - technikum http://www.goldenline.pl/1114802 szef wydziału?? pracował w asseco nie majac nic http://www.goldenline.pl/krzysztof-stachyra asseco w trakcie studiów http://www.goldenline.pl/robert-deneka Mam ci dalej szukać czy ci nie przegada???

Gość szerlok cholms
jak sie ma slaby intelekt, to trzeba sie duzo uczyc :)

Zapomniałem tak 16 latkowie 2 rok technikum ma się 16- 17 lat. I wielu z nas wówczas pracowało. Co więcej z mojej klasy chłopak robił na wózkach widłowych. Potem został brygadzistą teraz jest kierownikiem rejonu coś na s... stabach nie innaczej sie ta firma nazywa. Ale tobie rodzice mówili idź na studia idź na studia więc teraz płacz jak ktoś ci pokazuje prawdę a ty nie. na studia się idzie z 4 powodów A) ma się pasję i chce się ją rozwinąć tutaj często koło 25 lat. Mając pracę itd. b) będąc cieciem i do niczego się nie nadającym. Potem pracuje się w laboratorium, analizy itd. c) lekarz, farmaceuta prawnik itd BO MUSZĄ i to jedyne wartościowe studia. d) nauczyciel bo też musi.

Mogłem połączyć c i d i dodać zawody po prostu wymagające uprawnień jest prościej. Bo tak zaraz ktoś wyskoczy że brakuje kogoś tam. Nie potrzebujesz papieru - nie idziesz proste. Chyba że tym się interesujesz i to lubisz i w przyszłości chcesz to robić.

Przepraszam miałem podać kierownika siemensa bo to będzie bardzo wiarygodne ... O podam kierowniczkę diagnostyki laboratoryjnej bo jest to kobieta po filozofii czy zarządzaniu.. Jeszcze ciekawiej ZARZĄDZANIE W TRANSPORCIE http://www.goldenline.pl/marta-szoda Ale jw. Z ludźmi waszego pokroju nie ma co dyskutować. A poziom rozmowy ze mną jest specyficzny i nie każdemu odpowiada więc cóż...

Gość kurewna sniezka
Ja zawsze chciałam projektować grafikę do gier, mapy, postaci w trójwymiarze, marzyla mi się praca np w Blizzard ale polska rzeczywistosc potrafi podciąc skrzydła ;)

I jak myślisz skąd znam takich ludzi?? BO ŚMIEJEMY jacy byliśmy głupi. Ja też mówie że trzeba być idiota i debilem by iść na biologię. Człowiek myśli ze nauczy się czegoś a tam zakuwanie systematyki i anatomii. A zresztą ja tu dużo rzeczy mówię a potem jest koniec tematu bo argumenty się kończą.

nik zajebisty :) A grafik nie ma co narzekać na zarobki. Oferia.pl choćby 2- 3 zlecenia dziennie i masz 2 tyś do pensji dodatkowo. To chyba najlepsza profesja dla kobiety w polsce. Poza nauczycielką. Siedzisz w domu pracujesz na zlecenia możesz dzieci bawić. Każde zlecenie minimum 50pln jakiś projekt logo czy coś. Jak ktoś ma dar... Wolała byś robić grafikę do gry za 3 tyś ?? Czy robić 5 zleceń dziennie które zajmną ci 6h kiedy tylko chcesz?? I mieć z tego 5* 50 * 30dni = minimum 7500pln

Gość kurewna sniezka
Są plusy i minusy obu opcji. Robiąc w firmie masz (teoretycznie) ciepłą posadkę, stałą pensję, o nic się nie martwisz tylko wykonujesz robotę. W drugiej opcji trzeba ,,gonić'' zlecenia, a grafikow na rynku też niemało. Ale zawsze tak było, jest i będzie, że jak chce się zarobić to trzeba samemu zadbać o swoje interesy.

Gość kurewna sniezka
Zreszta praca w Blizzard czy chociazby EA Games może mi się marzyć przez wzgląd na to, ze sama jestem ogromną fanką gier. A marzenia to jedno, rzeczywistosc i walka o jak najlepszy zarobek to drugie. Moze kiedys ..