Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ranydhhdjn

COŚ DZIWNEGO UGRYZŁO MOJE DZIECKO. PAJĄK?

Polecane posty

Gość Panika nie panika
Panika nie panika, lepiej dmucha ć na zimno , moją znajomą ugryzl kleszcz , dowiedziała się o tym niegroznym zdarzeniu po 10 latach. Dziś ma 34 lata, zawansowaną neuroboreliozę , ślepote na jedno oko, astme, i wszystko co możliwe, ledwo chodzi , ostatnio non stop w maseczce chodzi bo płuca niewydolne. To był tylko mały robaczek ,kleszcz . A jej życia dużo już nie dostało. ma dwoje dzieci, które zaraziła choro bą, bo nie wiedzieli co to jest , tylko robaczek ją ugryzł przecież

Gość Pewny srajosz
Wydaje mi się iż to był owad określany jako czterogłowy und ośmiojęzyczny owad piździpierdneue skorpioneue chuieue. Atakujacy odbyty und uchwyty do czymania pyty:classic_cool:

Gość coolphone inc.
"pluskaw ma pomarszczone cialko- a to jest gladkie. I ma dokladnie wyodrebiona glowe, tulow i dupsko. ( 3 czesci dziala z odwloka). Pluskaw jest jednolita- nie ma przejsc, tylkjo jest jak w ksztalcie łzy. A to cos ma podzial." :D:D:D:D

Gość Bo to była zapewne
To była MRÓWA:classic_cool:

Gość to sie nazywa Strzyżak sarni
to jest Strzyżak sarni !!!

Gość co za....
jak mozna cala noc pisac na ten temat'!? a ten po medycynie wyzej-to nie mozna by troche kulturalniej sie wypowiadac?mimo,ze sensownie piszesz,to az czytac sie nie ciezko...

Gość co za....
mialo wejsc:czyta sie ciezko!!!

Gość entomolog z koziej dupy trabka
Potwierdzam to strzyzak sarni, znalazlem go w atlasie owadow polskich lasow. Lata lata a kiedy laduje na czlowieku czy sarnie to zrzuca skrzydla. Jest splaszczony i wyglada dokladnie jak to cos na zdjeciu autorki. Najczesciej wczepia się we wlosy. Nie niesie że soba zadnych zagrozen tylko pieczenie po ugryzieniu, tak jak po mrowce.

Gość ja wiem co to jest
To alien vs predator. :classic_cool:

Gość a ja mowie,ze
ten topik pokazuje poziom inteligencji...buuuuuuu

Gość tyt0
tak, na 1000% to jest strzyżak sarni!

Gość Człowiek po medycynie!
Popuakauem się! :D

Gość dziunkaaa85
czlowieku po medycynie, tez sie niemal popłakałam ze smiechu, ale chyba powinienes najpierw jednak zwalic tego konia, a potem napisac post, bo moze lepiej by Ci sie myślało, generalnie to wsadź sobie w dupę farmakokinetyke i dystrybucje, kobieta martwila sie czy ten robal nie przenosi jakiegos patogenu, idioto, nawet komar moze przeniesc malarię, a jakaś pluskwa triatoma chorobe chagasa (co prawda nie w pl), ale są takie nieprzyjemniaczki, a kobieta sie martwiła czy nie pochodzi z paczki z australii