Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gghhhhghghg

wytlumaczcie mi dlaczego ludzie lykaja jeszcze te bujdy tuska??

Polecane posty

Gość gghhhhghghg

I leca jak owce glosowac na PO nic z tego pozniej nie majac?? Już chuj z tym smolenskiem i tymi duperelami koscielnymi do ktorych nawiazuje PiS ale kurwa ta partia bylaby naprawdę w stanie podniesc poziom zycia ludzi w polsce a nie tylko pierdolic i nic nie robic jak po gdzie we wskazniku ease of doing business spadlismy w ciagu ostatnich lat z 40 na 75 miejsce . Nosz kurwa-gdzie sa te ulatwienia dla pszedsiebiorcow? Gdzie jest to wszystko (chociaż 10%) co obiecywal Tusk? Kurwa ale nie lemingi leca oddac glos na PO bo..."Kaczynski jest taki smieszny i maly" :o

Gość a ja mysle tak niestety
nie lubie Kaczynskiego jak cholera ale Tusk i PO to juz najwieksza porazka prawda jest taka, ze PO zebrało głosy przez propagande, ze na nich glosuja mlodzi, wykształceni i z duzych miast ;) i nagle kazdy chciał sie poczuc jak elita a nie jak biedota im bardziej zakompleksiony, im krucej mieszkał w mieście i gorszy kierunek studiował tymbardziej głosowal na PO, zeby lepiej sie poczuc ;)

Gość a ja mysle tak niestety
*krócej

Gość maniooo ciekawskiii =)
To jest bardzo ciekawe i konieczne pytanie. Poczytaj sobie na ten temat analizy prof. Zybertowicza. Był taki teks w którymś z numerów Uważam Rze. Gdy poszukasz w necie, to na pewno znajdziesz. Niestety nie mam linku pod ręką. Mnie też to bulwersuje, ale już nawet nie dziwi. Gdyby spojrzeć na to historycznie, to Polacy pozbawienie elit, zdeptani przez komunizm, oszołomieni latami 90 i ogłupieni propagandą postkomuny i działalnością takich ludzi jak A. Michnik i jego zaplecze, utracili dumę z polskości i wręcz się jej wstydzą i nie mają już poczucia, że jako wspólnota mają wspólne interesy, które są narażone na szwank, choćby przez sąsiadów i przede wszystkim, przez wynarodowioną elitę biznesu, władzy i kultury. Przecież PiS i nie tylko, odwołując się do patriotyzmu, polskości, jest skutecznie wyśmiewany. Argument patriotyzmu nie działa, bo patriotyzm najpierw zakłamał PRL, potem wyszydziła Gazeta Wyborcza i całe to bardzo szerokie środowisko. Nic nie działa, bo Polak woli swoją malutką stabilizację na glinianych nóżkach, swoje sprawy nie widząc i nie chcąc widzieć, że jego osobiste powodzenie jest wprost powiązane z losami JEGO KRAJU. Tak Polaka wychowywano aby się nie wtrącał do polityki, aż ten skutek w dzisiejszych czasach osiągnięto. Długo by o tym gadać a tu trzeba spać

Gość znowu jakiś pisowski
fanatyk rozmawia sam z sobą udając jak wielu zwolenników ma jego partia. w wyborach jakoś tego nie widać.

Gość maniooo ciekawskiii =)
znowu jakiś pisowski fanatyk rozmawia sam z sobą udając jak wielu zwolenników ma jego partia. w wyborach jakoś tego nie widać. Czytaj ze zrozumieniem. Przecież napisałem o tym, że PiS, czy jakakolwiek patriotyczna opozycja względem postkomuny-PO, jest słaba, bez wystarczającego poparcia. W wyborach natomiast dostatecznie wyraźnie widać, że brak PiSowi, czasem i mniej niż naście procent, czyli jest o co walczyć i warto mieć cierpliwość. Kiedyś mała stabilizacja Polakom się zawali, to z samej złości mogą zagłosować na PiS, lub coś podobnego.

Gość oooiuy
ludzie są głupi albo ogłupieni, albo jedno i drugie

Gość a co to za
różnica czyje bujdy będą łykać?