Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję_się_________

to czop śluzowy czy mam się martwić????

Polecane posty

Gość boję_się_________

Proszę pomóżcie!!! Jestem 5 dni po terminie. Od rana mam zabarwiona wkładkę. To nie wygląda na czop (nie jest to żadna "galaretka", śluz), tylko taka lekka mleczna wydzielina z krwią. I nie było to jednorazowe, tylko ciągle się wydziela lekko. Ta krew mnie martwi!!!!! Czy to czop czy jakieś krwawienie?!? Proszę pomóżcie, boję się. Mam do tego lekkie bóle brzucha jak przed miesiączką.

Gość azu
u mnie po takiej wydzielinie z odrobiną krwi za jakieś pół godziny zaczęły się skurcze co 3min. A kilka godzin później urodziłam. Zwróć uwagę czy brzuch się nie stawia

Gość boję_się_________
no właśnie z brzuchem nic się nie dzieje, dziecko normalnie się delikatnie rusza

Gość kaśikaaa80
u mnie też szybko po takim śluzie z krwią pojawiły się skurcze.

Gość u mnie było podobnie
Tylko z druga ciaza. Z perwsza miałam mleczna wydzieline bez krwi. Pozniej przyszły skurcze i pod prysznicem odbadł czop biały podbarwiony krwia.

Gość boję_się_________
dziękuję Wam :) no to może wreszcie dziś urodzę :)

Gość zaraz mama
ja wczoraj mialam pierwsze badanie waginalne a jutro zacznie mi sie 40 tydz. bo w uk nie robia takich badan wcale, polozna sprawdzila rozwarcie.. na 1 cm..i po tym badaniu zaczal mi sie czop odklejac partiami..przedwczoraj cala noc nie przespana.. chcialam odespac w wczoraj w dzien i nic..ale zeszlej nocy jakos usnelam i jestem w miare wypoczeta, na 6 wrzesnia ma znowu wizyte z polozna przy czym powiedziala ze watpi bym ja doczekala;P Jakos mam przeczucie ze w weekend przytule mojego skarba;)