Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoQuePasoPaso

ZWIĄZAŁAM SIĘ Z 15 LAT STARSZYM ODEMNIE WŁOCHEM !! CO O TYM MYŚLICIE ?? POMOCY

Polecane posty

Gość LoQuePasoPaso

Mam 19 lat mój facet ma 35, powiem tak jest wymarzonym facetem dosłownie takim jakiego sobie wymarzyłam. Nie jest milionerem normalny obywatel pracuje w firmie wloskiej w polsce poniewaz jest włochem. Zawsze chciałam włocha przystyojnego i romantycznego a on wlasnie taki jest, jak cos zlego sie dzialo biegl za mna przez pol miasta i mnie przepraszal, dba o mnie, gotuje mi codziennie, mówi po polwku chociaz ja znam wloski i na ulicy mowimy po wlosku zeby nikt nas nie rozumial :P Nie tylko jest przystojny ale kochany romantyczny opiekunczy ciagle ze mna codziennie sie widujemy po 6 godzin, nie mzoemy bez siebie zyc . Ja czuje ze to milosc na cale zycie ! Jest idealnie, świetnie sie rozumiemy mimo że ja jestem jeszcze że tak powiem gówniara jestem dojrzała i inteligentna. Był moim 1 facetem w łóśku jestemy razem pól roku bardzo go kocham. Co wy na to? W e wrzesniu jedziemy do niego do włoch poznac jego rodziców bo planujemy zaręcznyny :) Co o tym sądzicie?

Gość króóóóóótka piłłłka
ale w czym Ci pomóc? każdy jest kowalem własnego losu i jak sobie pościelesz tak się wyśpisz :-)

Gość dziewczyna belga 25
no coz moj facet jest 13 lat starszy i jest Belgiem, nie sadze ze narodowosc czy roznica wieku ma cos do tego czy sie kochacie czy nie... jednak musze ostrzec ze jesli planujecie przyszlosc i mieszkanie we Włoszech mzoesz byc negatywnie zaskoczona :/ włosi to mamisynki i rodzina jest dla nich najwazniejsza nawet wazniejsza niz ty, moj ex byl włochem, bylismy razem 4 lata i przez jego rodzine i obsesje sie skonczyło...jakbym miała ciagle wysłychiwac mama mówi ze tak a tak lepiej a u nas zwykle to sie robi tak a tak to bym oszalała!! nie wytrzymałam i odeszłam, czasami włosi pieknie mówia i potrafia byc romantyczni alepo X latach mozesz dostac takiego kopa ze ci sie odechce ale oczywiscie nie mowie ze kazdy jest taki sam tylko ostrzegam, powodzenia!!

Gość LoQuePasoPaso
dziewczyna belga 25 Dziękuję za odpowiedz ! Mam nadzieje ze bedzie dobrze bo ja naprawde czujeze go kocham,nie jest to za pieniadze czy cos bo to normalny obywatel :)

Gość dziewczyna belga 25
wiem rozumiem nie musisz mi mówic, mnie tez podejrzewano na poczatku ze sie zwiazałam z moim obecnym dla kasy (oczywiscie mysleli tak nie jego rodzina tylko znajomi Polacy :/) a w rzeczywistosci on zarabia mniej ode mnie :P :P kochamy sie i to jest najwazniejsze, dobrze ze pojedziesz i pzonasz jego rodziców :) rodzice mojego ex tez byli super ale badz czujna na poczatku jest swietnie ale potem lubia sie wtracac wiec jesli mzoesz zamieszkajcie w Polsce :) tesciowa na dystans to zawsze dobry pomysl ;)

Gość ale zaraz jak to było
Przyjmą cie do rodziny dopiero jak urodzisz dziecko.

Gość LoQuePasoPaso
hehe ok dziękuję za dobre rady :) tak polacy tacy są... obcokrajowiec, starszy to tylko kasa ;/ Dziękuję Ci jeszcze raz, powodzenia 3ymaj się i dużo miłości z Twoim :) Cisze się że są tacy ludzie że potrafią wyrazic swoją opinie i zrozumieć innego człowieka :) papa :)

Gość że w czym proszę był pierwszy?
Był moim 1 facetem w łóśku ........... e, nie nooo, to chyba nie z włoskiego, co?:p

Gość kąłdor bis
a ja się związałam z 2 lata młodszym paznokciem :D