Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka Warszawy

Poznałam chłopaka i nie wiem czy brnąć w to czy nie.

Polecane posty

Gość Studentka Warszawy

poznałam chłopaka i generalnie mi pasuje. niebrzydki z wyglądu, ma jakieś zainteresowania.generalnie jest ok. Jego plusy: - dotrzymuje słowa - potrafi gotować, prasować i generalnie radzi sobie z zadaniami w domu - dobrze wychowany - kulturalny - rodzinny - nie ma nałogów - ma plany i realizuje je Jednak ma kilka minusów, które nie do końca mi się podobają: - ma 22 lata i jest prawiczkiem - nie posiada prawa jazdy Nie wiem czy warto zaczynać coś poważnego z nim. Same nie raz słyszycie co się mówi o prawiczkach.

Gość (L)egionista na zawsze
pewnie zaraz wszyscy go zjadą. ale Ty kieduj sie głosem serca a nie opinią jakichś internetowych "życzliwych". 1. z pewnością będzie Ci wdzieczny jak go rozprawiczysz i nauczysz co trzeba w temacie 2. jak mu wspomnisz to możliwe że się ogarnie i zrobi prawko

Gość Studentka Warszawy
Jak sam mówi " nie nadaję się na kierowcę i nie lubię prowadzić samochodu".

Gość załamuję ręcę własnie
jak przeczytałam dziewczyno co dla Ciebie jest minusem, to teraz już wiem na jakiej podstawie faceci twierdzą, że 'dzisiejsze kobiety' są popierdolone jestem kobietą i dziwiłam się- ż eo co tym kretynom chodzi... bo mam 25lat i nigdy nie zachowywalam sie w sposó, jaki oni opisują.. a tu prosze są takie kobiety- i jednak nie jest to mitologia tworzona przez jakichś odrzuconych looserów SZOK i WSTYD