Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luizkaa

czy dobrze robie ?

Polecane posty

Gość Luizkaa

wyszłam za mąż w wieku 18 lat mająć 20 urodziłam naszego wyczekiwanego synka, niestety mąż wyjechał na misje gdy syn miał 4 miesiące . została sama z małym dzieckiem w nowym mieści daleko od wyszystkich . często rozmawialiśmy na skypie mówiłam że mi ciężko i w ogóle mąż twierdził że nie powinnm narzekać bo niczego mi nie brakuje . gdy wrócił był jakiś inny nie ten sam człowiek za którego wyszłam . zaczął pić wyciągać do mnie ręce ... w końcu postanowiłam odejść i się rozwiedliśmy . mimo że wiedziłm żę jest w nowym związku nadal go kochałam . syn ma ponad 3 lata brakujemu ojca . często budził się z nocy z płaczem że chce do taty , tiedy był u niego płakał że chce do mamy . postanowiliśmy spróbować jeszcze raz . te 3 miesiące gdy jesteśmy razem są idealne . co prawda nie mieszkamy razem :( on mieszka w mieszkaniu matki a ona powiedziała że nie chce żebym tam zamieszkała . tak się złożyło że on dostał przeniesienie na drugi koniec Polski , chce żebyśmy się tam przenieli zaczeli wszystko od nowa ,,, w pracy mam umowę jeszcze do końca roku on się ma przeprowadzić pierwszy i znaleść jakieś mieszkanie dla nas . wacham się , boje się że teraz jest dobrze a potem bedzie to samo . on juz nie pije jest inny powedział że zrozumiał swó błąd że teraz my jesteśmy dla niego najważniejszy . syn jest bardzo za ojcem widzę jak się cieszy gdy jesteśmy wszyscy razem . czy warto spróbować ?

Gość Luizkaa
UP

Gość Ar-T-ur1982
Daj mu szansę, ale z żelazną konsekwencją pilnuj, by zmiana na dobre była trwała. Tęp każdy przejaw agresji czy nawet braku szacunku. Pokaż, że i Ty się zmieniłaś, że musi zapracować na bycie z Tobą, to może doceni. Ryzykowne jest wyprowadzanie się tak od razu na drugi koniec Polski, będziesz na tyle silna, by to wszystko posklejać na nowo?

Gość Luizkaa
chciałabym zacząć od początu wynieść się z tego małego miasta gdzie każdy wszystko wie o innych .