Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmalowana to ja

Jak zaczęła się wasza przygoda na kafe ?

Polecane posty

Gość zmalowana to ja

moja jakos przypadkowo gdzies w okolicach 2005...od tamtej pory jestem uzalezniona :( nie umiem sobie z tym poradzic, to mnie wykancza...

w sumie to tak jakoś.. przypadkowo? :) na początku szukałam porad itd. ale potem to już się zaczęło :D i to nie moje pierwsze konto, miałam tutaj ich mnóstwo :D i też jestem uzależniona :o

Gość żal suchac
W gimnazjum kolezanki mama siedziala na erotycznym i na wagarach jakos tez zaczelysmy. I poleciało, dzis jestem uzalezniona :D

Gość ochhhhhhh
to się stało tak nagle

mamusia mnie nakazała wejść na forum kobiece bo uznała , że kobieta łagodzi obyczaje , że obcując wsród kobiet czlowiek wrazliwszy sie staje i kobiety nie klną i są kulturalne

Gość Pani_50
Pewnego słonecznego dnia roku 1923 weszłam w Gogole bo chciałam wyszukać róznych rzeczy na temat seks. I tam natknełam się na link do kafeteri

Gość o to to ...
fakt. Co by nie wpisać na google to zawsze sie jakiś odnośnik do kafeterii wyświetli. Raczej trudno znalezc internautę, którego tu nie było.

Gość ochhhhhhh
ferdynand i co?mamusia się myliła bo większość kobiet tu jest gorsza od facetów:)

Gość mnj 879
siostra mi poleciła. Tez jakos tak w 2005r. i tez jestem uzalezniona chociaz jest tu duzo nudniej niz dawniej :)