Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzykacz23lata

czy to takie normalne,ze drze na mnie morde?

Polecane posty

Gość krzykacz23lata

o glupote(mielismy zjesc pizze,ale wkoncu stwierdzil,ze szkoda kasy i do slowa do slowa tak sie zaczelo) zaczal na mnie drzec jape,jak jakis oszalaly.Powiedzialam,ze zrywam,bo nie bede tolerowac jego darcia.a on dalej darl sie ze mam sie wynosic(ze mnie zawiezie i niech spadam ) skoro tak,ze jestem naciagaczka,ze mieszkam u niego za darmo,ze jem za darmo itd.Prawda jest taka,ze zawsze mu mowilam,ze dam kase,a on dalej ze wymyslilam sobie ze go chce wykorzystac. teraz jest oburzony,ze z powodu jego darcia mordy nie chce z nim byc. czy to normalne??

Gość lelkumpolelku
Jego zachowanie raczej nie normalne. Sknera. Dobrze zrobiłas.

Gość krzykacz23lata
nie rozumiem tego,jak mowilam,ze zaplace za np zakupy to mowil,ze nie,bo ja nie zarabiam(poza tym nie jem jak jakas swinia...) a teraz twierdzi,ze ja go chce wykorzystac,a teraz innego frajera znalezc chce! komedia. polozylam mu kase na stole,to nie chce wziac. popierdolony

Gość fan anala
olej go cale zycie ci bedzie cos wyrzygiwal

Gość krzykacz23lata
i mowi,ze pary sie kloca ale odrazu nie zrywaja. mialam faceta ktory nigdy nie podniosl na mnie glosu. a ten darl te jape twierdzac ze jest u siebie to moze!

Gość krzykacz23lata
a najlepsze jest to,ze powiedzial,ze jak chce spac na lozku to mam go przed pojsciem spac PRZEPROSIC. ja mam przeprosic?nawet nie podnioslam glosu,nie odzywalam sie(tylko powiedzialam pare razy,ze ma sie do mnie nie drzec),powiedzialam,zeby sie zamknal.w sobie winy nie widzi,o jakas pieprzona pizze afere mi zrobil

Gość fan anala
nie no bez przesady klotnie bywaja i kazdy drze morde jak za duzo sie nazbiera to wybucha jedni zrywaja drudzy nie ja znam osobiscie jedna parke dra ryja na siebie ta go wyrzuca z chaty a za dzien lub dwa wracaja do siebie ale darcie ryja pogarsza moim zdaniem sprawe uwazam ze lepiej spokojnie pogadac i sobie wszystko wytlumaczyc lecz wiadomo kazdy ma inny charakter

Gość fan anala
Dla mnie to on ma najebane w glowie.Przeprosic ty masz go niby za co, zenua

współczuję Ci autorko bo wiem o co chodzi :( moja przyjaciółka ma przesrane z facetem, bo ten drze cały czas na nią mordę i jeszcze bezczelnie mówi że to wszystko jej wina, a ona siedzi cichutko jak myszka i lata za nim jak piesek!

Gość krzykacz23lata
teraz siedzi z mina zbitego psa.nie wiem czemu on sobie wyobraza,ze darcie sie to jakas normalka.ja mam go przeprosic,po moim trupie,ciekawe za co? zeby jeszcze sie darl o cos waznego,a nie przy byle pierdole zaczal sie drzec conajmniej jakby dowiedzial sie o czyms mocnym.

Gość Pola12121
Przy obecnym trybie życia nie da rady, żeby było ciągle słodko. Każdy może mieć gorszy dzień, każdego coś może zwyczajnie wkurzyć. Najlepiej jak zaczyna się kłótnia po prostu wyjść i dać czas na ochłonięcie, a co do słów...w takim momencie zazwyczaj mówi się głupoty. Wiadomo, że w kłótni chce się zranić drugą stronę, ale to chwilowe, to nie znaczy, że tak się myśli. Nie ma co od razu zrywać. A Tobie nie zdarzyło się powiedzieć mu przykrych słów ? Spoko, dajcie sobie czas.