Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirecki889

PO 2 LATACH NAPISAŁA ŻE MNIE NIE KOCHA

Polecane posty

Gość mirecki889

Witajcie. Dzisiaj w nocy dostałem smsa od dziewczyny że mnie nie kocha. Ona jest teraz na wakacjach z koleżankami. Wszystko było ok jak wyjeżdżała, chciała żebym czekał z różą jak przyjedzie, wraca we wtorek. Nie chce ze mną gadać. Nie wiem co się stało, pisze że nie tęskni za mną i przez to zrozumiała że mnie nie kocha. Jest na wakacjach w Mielnie. W poniedziałek mówiła jak dzwoniła że nie pasujemy do siebie, przedwczoraj jak rozmawialiśmy chciała żebym przyszedł jak przyjedzie a teraz takie coś. Nie wiem co mam myśleć.

Gość Martyna:))
Hm... albo poznala kogos, albo pojechała sprawdzic co tak na prawdę do Ciebie czuje. Uszanuj jej decyzje i to , że potrafila powiedzieć Ci jak naprawdę jest. Choć według mnie takie rozmowy nie powinny odbywać sie przez telefon, sms, czy internet. To swiadczy o braku dojrzałosci emocjonalnej.

myślę ze przez sms właśnie lepiej wyznawać takie rzeczy,po sobie to wiem,np.jak się z mężem pokłócę to wolę mu napisać esa co mnie dręczy,bo mam czas na zastanowienie,a przy rozmowie dużo mi umyka i przeradza się w kłótnie

Gość Anikar
Znalazła sobie kogoś i dlatego tak zdecydowała. Wakacyjne zauroczenie minie i bedzie chciała wrócić, nie badz naiwny i nie pozwól na to, jesli tak postąpiła to napewno cię nie kocha więc szkoda marnować czas na cos takiego. Szukaj szczescia z kimś innym

Gość mirecki889
Myślicie że nie da się tego odwrócić? W wielu związkach są kryzysy, ona lubi mieć takie humory. Ja nie wierze ze tak z dnia na dzień przestała kochać. Ludzie jak mogę szanować jej decyzję mam się poddać. Jak jeszcze dwa dni temu chciała żebym ją przywitał jak przyjedzie. Tak łatwo można się odkochać po 2 miesiącach ale nie latach