Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rademen3sSs

Kolezanka i jej dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość Rademen3sSs

Czy ktos moze mi wyjasnic co ew. kolezanka chce osiagnac przez swoje dziwne zachowanie? Gdy sama siedzi w dziale potrafi do mnie zadzwonic na tel. sluzbowy, abym przyszedl bo ma mi cos waznego do przekazania - rzekomo nie lubi siedziec sama. A okazuje sie z reguly, ze chce abym jej doradzil jakie plytki do podlogi kupic, czy pokazac jakie farby do malowania scian z racji remontu kupila. Ostatnio pokazala mi swoj profil na portalu spolecznosciowym i chwalila sie swoimi fotkami. Oprocz tego ktoregos razu szla na jakas impreze i bardzo jej zalezalo, abym ocenil jej nowa kiecke. Nawet specjalnie ja przymierzyla dla mnie. Poza praca kontaktu nie mamy ze soba - nie do konca jest w moim typie, poza tym ma faceta, wiec nie odzywam sie do niej, nie zabiegam o jej uwage. W pracy czasem rzuce jejj jakis komplement. A ona co rusz mnie bierze w podroze sluzbowe, zagaduje, szuka mojej uwagi i opowiada jakies historie z podtekstem. O co jej moze chodzic? Gdy probowalem sie z nia umowic na randke i wypytac o kilka kwestii, grzecznie odmowila.

Gość Uroczy Szymuś
Masz ogromną szansę wsadzić w nią kutasa.

Gość dsds22323
Moim zdaniem nie brakuje jej niczego niż uwagi, której widocznie jej mąż nie poświęca. Szuka sobie kogoś jak przyjaciela, którym dla niej jesteś. Przyjaciel to jak partner tylko że bez seksu.

Gość Rademen3sSs
Raczej etat przyjaciela mnie nie interesuje.

Gość Siti
kobieta nudzi się w pracy i potrzebuje towarzystwa

Gość bvbvbb
kolezanka pewnie atrakcyjna fizycznie i potrzebuje calej masy adoratorow wokolw siebie. wlasnie tym nim jestes. a po pracy pewnie ja rzna samcy alfa. olej ja!