Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola panna mloda

Kapela weselna - obejrzyjcie

Polecane posty

Gość Hehehehe sie usmiałam
Niestety w dzisiejszych czas tak sie zdaza....dlatego zdecydowanie stawiam na Dj bo fałszów i zapitych gęb bym nie zniosła...

Gość Przednie :D
Ale nie zgadzam się z koleżanką wyżej. DJ jest lepszy na dyskotekę a zespół na wesele. Tylko trzeba wiedzieć, jaki zespół a nie brać kapelę, która gra taniej.

Gość Hahahahahha
Martynka rządzi :D

Gość straooonika
jest różnica między kapelą a zespołem

Gość do Przednie :D
Wlasnie ze Dj jak najbardziej nadaje sie na wesele,bo mialam okazje byc na kilku weselach gdzie rzadzila orkiestra i jedna wielka porazka:( gdybym byla na jednym to bym nic nie mowila,ale na kilku i zawsze pozostal niesmak...a jak bylam na weselach gdzie byl Dj to uwierz mi,ze tak super poprowadzil wesele,ze bawilo sie i starsze pokolenie i te mlodsze:)

ja mialam niedawno slub. Chcielismy Dja, wyszedł duet, i dzięki bogu, bo muzyka na zywo a muzyka z odtwarzacza to niebo a ziemia.

Gość jhbjsd
zalezy jak patrzec, bo DJ glownie dla mlodych gosci, a co ze starszymi? Trzeba brac sprawdzony dobry zespol.

Nie prawda. Dj moze grac takie kawalki przy ktorych starsi beda sie bawic. Ja zaplacilam za duet polowe tego co mialam za DJa placic. Tak się sklada ze ktos kto ceni muzykę i zna się na niej, jednak bardziej będzie cenić muzykę na zywo i talent ludzi ktorzy potrafia ją grać, anizeli odtworzenie ktore talentu nie wymaga. Po prostu to dwa rozne rodzaje jak dla mnie. A jak goscie są w porządku to do wszystkiego się beda dobrze bawic!

Gość i znow gadka nie na temat
a kabaret kapitalny :D