Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden facet z forum

jutro mam rozmowę przez skypa

Polecane posty

Jak się ubrać ?? Na luzie jakaś koszula czy marynarka ?

No nic stawiam na koszule. W końcu to rozmowa w domu.

Gość 45edfrgthy
wypierdalaj do szkoly gimsrako!!!!!!!!!!!!!

jaka gim srako mam rozmowę o pracę z USA.

Gość 45edfrgthy
hahahahah a tornister spakowałeś??

kurwa zazdrościsz czy co ?? Jak nie masz nic do powiedzenia to wypierdalaj. Miałem już rozmowy skype dla zagranicy. Ale teraz to duża firma i po prostu myślę czy garniak to nie przesada. Ba nawet w mojej pierwszej pracy na studiach - telemarketer miałem już rozmowę na skype. Czy coś w tym dziwnego?? No tak ja zawsze szukałem pracy w innym mieście. Albo bazy firm były np w warszawie czy łodzi... A nie ważne.

Gość kafeteria.pl :)
koszula nalepiej niebieska ten kolor "coś" w sobie ma powodzenia :)

Gość 45edfrgthy
a po co te nerwy idz lepiej zaloz okladki na zeszyty:P

Tępię kretynizm kretynizmem. I tak racze nie będzie widać nic więcej niż 20 cm poniżej głowy więc koszula. Ale raczej w kratę zwykła bawełniana jak na co dzień. W końcu jestem w domu.

koszule zaloze ale taka z dekoltem bo jak mnie wezma do to tych stanow to bede dam robi lody latynosom mmmm uwielbiam latynoskie owlosione zylaste pały

Wiecie co...... Czasami mam wrażenie że ludzie mi zazdroszczą. Tego że potafię siedzieć w 4 ścianach i pierdolic takich debili. Ludzie szczególnie kobiety są strasznie zawistni. Np na studiach najpierw jaka to fajna nowa sukienka. Wyjdzie dziewczyna do toalety i jaką to szmatę na ciuchach pewnie kupiła. Zachwile wyjdzie inna to tą obgadują. I trzymają sie tak mimo że tak sie obgadują. Jednak dobrze jest człowiekowi w samotności. Ma wszystkich i wszystko w dupie.

do usa jade tylko w marzeniach tak naprade ciagne druta sasiadowi ale go nie lubie bo mi strzela sperma na jape

Widzicie?? Gdyby nie normy społeczne tak które muszę znać. Bo ktoś się na ciebie dziwnie popatrzy jak coś robisz innaczej niż inni. To wcale bym się nie zadawał z ludźmi. Jest tylko jeden + jaki w tym wszystkim widzę. Np mój oprawca z podstawówki. Skończył w angli na kasie z pączkami. Bogacz z gimnazjum w starback cafe. Z technikum popełnił samobójstwo. A ja sobie żyję spokojnie. Mam np kartę multisport której nigdy nie użyłem. Co prawda dlatego że nie mam z kim. Teraz i tak myślę zmienić lokalizację jak usa nie wypali to może w mieszkaniu jakaś dziewczyna będzie. Ale kobiety nie chcą wynajmować razem z facetami. A faceci to takie świnie.. Że pewnie znowu kawalerka. Autko bez limitu mimo że nigdzie nim nie jeżdzę prawie. Tyle co do sklepu czy do domu jak mi coś trzeba. Tel bez limitu tez nie używam dzownie co najwyżej do jednej znajomej. Niby same + z druiej strony pustka. Z 3 nie wkurwiają mnie ludzie.

Przecież to podszyw pisze i dlatego opisuję ludzi zawistnych nie zrozumiałaś ??

Po pierwsze jak nik - facet Po2 wydaje mi się że wyraźnie widać żę jak ktoś pisze że ubiorę koszule z dekoltem czy będę ciągnoł laske to wiadomo że jakiś niedowartościowany podszyw

chuj mi w dupe tępy jestem hehehehe

Tak rozumiem cie. Lepiej seidziec w samotności. Ludzie sa poprostu głupi w wiekszości i nie rozumieja, ze inni maja ich poprostu w dupie. :) Powodzeniana rozmowie.