Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

czy seks jest zeczywiscie taki fajny cy to tylko czcze gadanie

Polecane posty

to zalezy z kim?;-) jako kobieta powiem ze bywaja fantastyczni faceci - dopoki nie pojdziesz z nimi do lozka i ich nien przetestujesz ;/ z dobrym kochankiem - jest czysta rozkosza;-)

wiecie co ja juz ie tak przyzwczailem do samotnosci ze mi to juz wszystko jedno czy bede mial kobiete czy nie

Gość Ja tam wolę sobie zwalić
efekt końcowy taki sam,przyjemność również taka sama więc poco się trudzić i kase marnować na jakieś randki czy agencje, zresztą agencja wychodzi takiej niż własna kobieta.

Gość BodziecTOjejIMPULS
jak kobieta atrakcyjna fizycznie i sie stara to jest zajebiscie szkoda ze nie wielu faceotw moze to doznac

Gość kobiety są jak luksusowe
towary Dla klasy średniej wypożyczyć na godzinkę dla klasy wyższej lepiej jest kupić na własność

"Ja tam wolę sobie zwalić efekt końcowy taki sam,przyjemność również taka sama więc poco się trudzić i kase marnować na jakieś randki czy agencje, zresztą agencja wychodzi takiej niż własna kobieta." w twoim przypadku to jedno i to smao - skoro w obydwu przypadkach muisz z ato placici (tak czy inaczej) ;-)

[zgłoś do usunięcia] BodziecTOjejIMPULS jak kobieta atrakcyjna fizycznie i sie stara to jest zaj**iscie szkoda ze nie wielu faceotw moze to doznac" rzeczywistosc jest jednak taka - ze im bardziej atarkacyjna kobieta tym mniej sie stara a wiecej oczekuje;-)

Gość widzicie jakie to jest
pojebane,każdy zgrywa wyzwolonego,a nie ma odwagi nawet na kurwy pójść

Masturbacja to jak mrożona pizza. Da się zjeść i nie umrzesz od niej, ale nie ma porównania do domowej pizzy świeżo upieczonej. Seks z kobietą która chce tego seksu, pragnie Cię, chcę z tobą być i jest od jakiegoś czasu jest pięknym przeżyciem. Po to natura dała nam orgazm, abyśmy polubili to uczucie i przywiązali się do partnera.

patologia zblazowanych downów płci obojga się szerzy

Gość buquile
Jest fajny. Ale jak wszystko ma swoje konsekwencje.

i pomyśleć,że nawet ktoś ma normalne dzieci,które wśród takich świrów będą dorastać, same Królewny Śnieżki i playboye

Gość Jackuuuuuuuuuu orgazm
to sobie mozesz sam zafundowac jako i kazda kobieta,która zna swoje ciało ale sex z partnerem/rką,gdzie występuje namiętnosc,ludzie mają na siebie ochotę,pragną się do granic mozliwosci,dają sobie duzo czułosci,buduje więź i to jest najpiękniejsze,taki całokształt dlatego dla mnie sex,bez uczucia nie ma sensu,jesli ludzie zauroczenie traktują jak miłosc,a to zaurocznei szybko mija,,,to potem komentują ze sex jest przereklamowany.//no jest jak nic temu nie towarzyszy,jak jest sportem

Gość pewnie 1500100900
oralny jest nie do zastapienia ale zwykly sex to mozesz sobie zrobic sam:D

Gość nie wiem ale z perspektywy
czasu jakos nie bardzo mnie to interesuje swoje lata juz mam i coraz mniejsza ochote mam by to sprawdzic

Gość Meddoun
Ja postanowiłem że dopóki nie wygram w totka przynajmniej 1 800 000 to trzymam się z dala od kobiet

Gość no ale tez trzeba miec farta
zeby trafic na panne która chce tak piescic swojego faceta i czuje bluesa!a to tez ruletka panowie:) nie wiedziałam ze bylam taka zaje..bista:D!

Gość On też jest...
,, Po to natura dała nam orgazm, abyśmy polubili to uczucie i przywiązali się do partnera." Ciekawe dlaczego nie przywiązał się do mnie?

Gość Masterrrrr1111*
ty sie kurwo ble ble naucz pisac pederasto

Gość jak miałas taką fantazję
to czemu nie podałas mu sznura:P?

Gość gość
Jest tutaj ktoś, chętny na seks telefon? Slodko jeczaca mloda studentka zaprasza na sex telefon. Fotkę znajdziesz tutaj: http://www.sextelefon.bzykacz.pl/natalia/ Jesli podobnie jak mi sprawia ci przyjemnosc sluchanie kogos kto sie masturbuje zadzwoń