Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdkeketmu

Kto z was pamięta Tomka, prawiczka z Sopotu? Umarł?

Polecane posty

Gość jdkeketmu

ten wysoki co mial profil na sympatii i ktos dal tu jego fotke, lubił chodzic po plazy w jelitkowie i żuzel, grozil kilku osobom ze je zabije nozem lub widelcem

Gość znowu 10 osob pisze.
a co cie to obchodzi ? umarl jego sprawa. już kurna umrzeć nawet nie można w spokoju :D swoją drogą jak teraz patrzę na to forum to on na tle obecnych tu teraz ludzi był wzorem normalności :D

Gość ja.z.kartuz
siedzi w psychiatryku pewnie, albo w wkoncu dostal siekierą w ryj, jego ulubiona zabawka... z kafe sie nie odchodzi, kazdy tu kiedys wroci. BNB tez nie umarł, pisze tu nadal ale jako (........)

Gość tomek siedzi w więzieniu
wydłubał oczy gostkowi, który skopał jego sukę. Nie łyżeczką, jak groził tutaj niektórym, ale palcami.

nie ba tylko tak :D już lepszy maminsynek niż jakiś debil który codziennie zakłada temat czy może ubrać leginsy bez zakrywania tyłka :D tamten chociaż był autentyczny w swoich rozterkach.

mnie nie było jak komuś groził itd. miałem wtedy przerwę pamiętam go jak był tylko marudą. no ale miał mieć dziewcyzne do końca 2007 roku widocznie nie znalazł i testosteron mu mózg uciskał i mu się pogorszyło w kolejnych latach :D

Gość 359678543
Ma ktoś jeszcze jakieś posty lub tematy tego tomka z soporu?? Poczytałbym sobie :D

nie bo mnie tu nie było ja go pamiętam zanim jeszcze zaczął na siłownei chodzić to nawet chyba mu ktoś tu doradził :D każdemu się tylko zalił wysyłał foty i opis swojego nieszczęścia. ot taka zagubiona przestraszona sierotka kurczowo trzymajaca się spódnicy mamy mimo że chciałby być jak jego brat. nawet nigdy mi spieprzaj dziadu nie napisał a co dopiero grozić. widocznie niemili dla nieog byliście i zasłużyliście :D

http://f.kafeteria.pl/temat_s.php?id_p=4809818 tu normalnie pisał jeszcze:P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4821131 wierszyk zacny:P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4681233&start=0 Ale nie mogę znaleźć wpisów o downach, siekierach itd chyba pokasowali. znowu 10, a właśnie, że nie, ja z nim nawet rozmawiać normalnie próbowałam, ale nie dało się mu wbić, że nie nalezy latać po forum i każdego downem nazywać:P I agresywny się zacząl robić.

wybacz ale nie chce mi się czytać :D jakoś mnie nie interesuje to co pisał bo to monotonne było napisałem jak go pamiętam i że był nieszkodliwy zupełnie. przez 5 lat na tym forum to każdy psychicznie może się jakiegoś urazu nabawić :D no i w tym pierwszym linku nic takieog nie widzę jak zawsz enarzeka że żadna go nie zechce bo jest brzydki i takei tam czyli typowy osobnik płci męskiej na tym forum :D skoro tak wszytsko czytałaś to nie wiesz przypadkeim czy nie chwalił się co robi jego brat on o nim zawsze pisał :D ? jak naprawia powypadkowe motocykle to mogę go zapytać czy tomek żyje :D bo gość wypisz wymaluj jak on a to nie jest jakiś pospolity wygląd.

Ta, czytałam:P Teraz pobieżnie przejrzałam, ale nei ma oznak szału. Moderacja pousuwała, pamiętam bo jakieś kłótnie były i on sam też na śmietniku co chwila rezydował. Znalazłam swoje stare posty to mam się z czego pośmiać teraz jak spać nie mogę;) Nie wiem nawet, że on ma brata. Ale on i gg swoje podawał, i maila, na upartego ktoś go znajdzie. Jednak rozumiem, że zalezy Ci by się dowiedzieć co z nim jest?:D http://f.kafeteria.pl/temat_s.php?id_p=5091884 "Krąg 1: Siekierąwłeb" jest poświęcony własnie FHG:P

no widze ze z mamy sie smialiscie to nie dziwie się że chciał was pozabijać :D mama to cały jego świat głupki :D

Jacy MY?:P Jak pisałam próbowałam pogadać, przetłumaczyć, a tak to omijałam, bo po co pisać cokolwiek skoro on "pozna żonę za dwa lata" i tak non stop przez 10 lat. Mi wstyd za moje stare posty. Szkoda, że nie mogę ich usunąć, będą na wieczną hańbę tu istniały:O

nie zależy tak sobie przypomniałem. poza tym wy jednego nie rozumiecie z tego co widze w tym temacie bo coś tam napisał o wyglądzie i bólu i nikt nie zakumał o co chodzi. kiedyś to wyjaśniał i to po części tłumaczy jego "skrzywienie umysłowe". ludzie mają różne traumatyczne przeżycia wypadki czy choroby i nie ma się z czego śmiać takie moje zdanie.jutro ty możesz mieć pecha i wyglądać inaczej. dlatego ja się tylko z tej mamy śmiałem :P bo to nie był wypadek losowy to przywiązanie do spódnicy. mniejsza o to sam sobei winien siedział tu i swoim zachowaniem prosił się o antypatię mimo że chyba szukał współczucia.

każdy post można usunąc wystarczy wpisać się pod tym nickiem jak jest czarny i poprosić. jak jest pomarańczowy tu musisz mieć stałe ip bo jak udowodnisz że to twoje a nie chcesz usunąc np. moich :D jak masz dar przekonywania to usuniesz nawet z pomarańczowego nicku mając zmienne ip pod warunkiem ze twój pomarańczowy nick nie jest pospolity.

Jak się ma tamtego nicka, dobrze powiedziane:P Kiedyś próbowałam usunąć parę wpisów właśnie ze starego i nie mogłam bo podpisane mailem. Uhm, tylko, że każdy mój wpis jest opatrzony mailem. Dano mi nawet bana za przekleństwa, a temat w którym pisałam z paroma osobami był kilkakrotnie usuwany. Taaa, chyba nie będe mieć daru przekonywania dla moderatorów;) Szczerze, ja tylko FHG zapamiętałam jak tłumaczyłam mu, żeby nie nazywał wszystkich wokoło downami bo to pochodzi od przykrej choroby. Ale znasz kafe, tutaj każdego czarnego obrażą dla zasady.

Ale nie no, nie zależy mi teraz. Kiedyś miałam z kimś problem po prostu i po paru wpisach można było się skubnąć w czymś;) Ale no jak przeczytałam, że pytałam kogoś "ile ma latek" :O to szlag mnie trafił:P

nic nie kumam z tego co piszesz. twój mail twoje dane możesz żadać usunięcia i tyle. tak zamieszałaś że nic z tego nie zrozumiałem. przeciez wiesz który nick twój bo cie deneruje jakiś cytat więc jak go nie masz jak masz. hasła nie pamiętasz ?

Nie mam do niego hasła. Prosiłam o usunięcie, ale mi odmówiono bo nie można zweryfikować czy faktycznie należą do mnie (brak IP, brak adresów mailowych w profilach). Ogólnie nie znam się na tym, nie wiem kiedy da się usuwać a kiedy nie. Po prostu teraz skubnęłam się, że każdy post i tak jest podpisywany mailem(nie ujawnianym publicznie) na który założono dany profil więc może to była głupia wymówka wtedy, nie wiem. Ale jak pisałam, już mi nie zalezy.

niestety przykro mi sprawdziłem pewnym programem na telefonie i moje inwencja się wyczerpała. wywaliło mi tylko to http://www.youtube.com/watch?v=zhldlwlH5Ss&playnext=1&list=PLE1B2AD4BAA7384A4&feature=results_video oraz drugą propozycję to był dzwięk z gry jakiejś na d ale też to nie to. nie mam mikrofonu więc innym programem jak ten w tel. sprawdzić nie mogę a co za tym idzie byłem zmuszony się poddać :D popytaj na forum poświęconym muzyce filmowej skoro Ci na tym zależy.