Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wolna i zadowolona z życia

lubicie Clinta Eastwooda?

Polecane posty

Gość perFectum
Właśnie, że bardzo pasuję z wizerunkiem Brudnego Harrego, który to załatwia sprawy przy pomocy magnum, a nie jakiegoś pseudointelektualnego lewackiego bełkotu, jak ten matoł Obama i jego Clintonowa.

Gość perFectum
A ja będę jak Paul Newman :classic_cool:

Clint jeden z najlepszych, choćby seria cała z Brudnym Harrym. a do Romneya pasuje jak ulał, Obama to ciota i lepiej dla nas, żeby bambus odszedł w niepamięć 🖐️

parufka , tak mnie teraz zastanowiłes , wieksza kase zgarnia za aktorstwo czy za reżyserie , ciekawe ? hmmm Ale tak powaznie to myslę , ze to juz starszy człowiek , wiadomo z wiekiem kazdy mózg spowalnia i juz coraz to mniej pomysłów , i mysle ze tak juz będzie , a dowód tego jest taki , że ostatnie jego wystapienie ze stołkiem barowym było nie trafione i w mojej ocenie beznadziejne , Obama zaraz sie odgryzł , wiec .............................nie ma juz co liczyc na mega pomysły , ciekawe czy sam wymyslił ta inscenizacje , czy ktos mu pomógł ? :)

Clint Eastwood to świetny aktor, jego gra wzbudza emocje. Bardzo go szanuję ze względu na to, że dzięki niemu filmy chce się oglądać. Gran Torino to majstersztyk. Najwidoczniej w twojej osobie poruszenie wywołują jedynie 'aktorzy' z trudnych spraw ' nie ma sensu go oglądać ' A gdy widzisz film, nie patrzysz tylko na jednego aktora, ale na całą fabułę. Film to nie tylko jedna osoba.

Gość mondełek
lubimy

Gość wewqeqweq
kiedys go mniej lubiłam, ale uwazam, że im starszy tym lepszy... bardzo mi sie podobał jak grał tego podstarzałego ochraniarza prezydenta, w filmie "Bez przebaczenia", a te nowsze filmy- Za wszelka cenę i Gran Torino to po prostu miód. Straszna szkoda, że tak czas leci, on juz teraz chyba nie gra?