Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cekinek

Jakie słowa najmilsze padły z ust twojej 2-giej połówki

Polecane posty

Gość Cekinek

Co zrobił dla was wyjątkowego:-) Mój wskoczył do zimnej wody po lilie dla mnie,dodam że nie było zbytnio ciepło 3 dni temu :-) A słowa to takie -Jakie mam szczęście że twoja mama cie urodziła-Wiem dziwne ,ale takie wyjątkowe :-) A wy napiszcie proszę. Można przy okazji się pośmiać:-)

Gość sadgfgdf
Dzięki tobie już nie muszę się masturbowac

Gość sadgfgdf
żart :D aktualnie nie mam serca i uczuc

Gość FDSAXCnmj
Mój kupił mi poduszkę na siedzenie kierowcy ,powiedział no Malutka Specjalnie dla ciebie takie wygody robię,ale czułam się urażona z lekka :-) Co miłego powiedział? W obcasach jesteś moim ideałem ,,i znowu kompleks ten sam :-)

Gość wiele tego bylo ale jednak
najbardziej cenie sobie slowa wtedy chlopaka, dzi meza : ty jestes moim prawdziwym przyjacielem"

Chcę, żebyśmy byli ze sobą już na zawsze. Jesteś dla mnie wszystkim. Nie mogę bez Ciebie żyć. Dwóch mi się oświadczyło. To były całkiem przyjemne dni ;)

Gość davvidek1988
Moja kupiła mi płyn do płukania ust na urodziny.zajebisty prezent :classic_cool: powiedziała ,że jak na mój wiek jestem poważny i wyróżniam się od dzieciaków hmmmmm

Gość PeWnAsIeBiEbABA
Mój jest stolarzem zrobił dla mnie łóżko z baldachimem. a słowa to- Jesteś moim światłem w tunelu ; -)

Gość żmija zbożowa
Trudno uwierzyć ale ... NIC. Od ponad roku nic!!! Jak sie czegoś doczekam dowie się całe kafe :)

Gość dfgjklll
sadgfgdf Dzięki tobie już nie muszę się masturbowac TO JEST ZAJEBISTE nawet jeśli to żart :)

Gość panparanpan
hmmm najmilsze to : - czuje się jak twoja kochanka - ja cię chyba naprawdę kocham skoro to wszystko toleruje - weź mnie od tyłu a reszta to nic miłego :)

Mój kupił dla mnie wymarzoną sypialnie białą w stylu ludwika XVI iście królewska :-) Oszczędzał rok..powiedział że królowa musi mieć wygodnie ,i w ten sposób już mamy wyrko 2 na 2 możemy się w nim nie zle......:-) a teksty to; Nie wierzę że taka kobieta jak ty zwróciła na mnie uwagę,jesteś moim marzeniem ,ideałem itp. A najlepszy jest ten tekst :-) powinnaś mieć diamentową deskę klozetową ze złotymi zawiasami ,taką masz fajną pupę :-) Albo tekst-Czemu ty nie masz żadnego rozstępu?? niby zwykle pytanie a jaki komplement hehe drugi tekst-tylko przy tobie mogę sobie na luzie pierdzieć i w ogóle gadać głupoty :-) ajć ci faceci:-) jak sobie coś przypomnę to pózniej dopiszę :-)

Gość lamenciarka
A MÓJ BYŁ TAKI DOBRY I MIŁY ,POWIEDZIAŁ -DLA TWOJEGO DOBRA ROZSTAŃMY SIĘ ;-)

Gość To jest szok
Mojego faceta słowa -maleńka wyglądasz jak ta lalka barbie na wystawie sklepowej" ..bez komentarza heh

wiele tego było ale jedno czego napewno nigdy nie zapomne gdy obudzil mnie słowami, a dokladniej zspiewał: a to ja... jaa... ja.... prawdziwym jestem królem bo Ty wybralaś wlasnie mnie :)

Gość ttttttt
O nieco przydlugawej grzywce spadajacej na oczy :Ty cos widzisz...?(chwila namyslu) widzę a co?-No tak,bo sa takie psy z dluga siercia,jak sie podetnie siersc opadajaca na oczy to one pozniej slepna. Dobrze że mnie widzisz i nie jestes ślepa.teraz mam pewność:-)

Gość -----------------------------.
she mój tez czuje się wybrańcem hehe,teksty na razie sie nie powtarzają,może ci faceci sa szczerzy hi

Gość Vella
"jest mi ciężko, gdy widzę Cię smutną, najdroższa" :)

Gość razBLONDrazRUDAterazCZARNA
Były po dłuzszej rozłące (gorąca chwila intymna, ja wcześniej wziełam długą kąpiel, wypachniłam się itp): Kochanie jaka ty jesteś..yyyy..yyy..CZYSTA !

Gość mądry to nie był
mój do mnie- przestań ćwiczyć bo zaczynasz wyglądać lepiej niż ja

Gość izzyyyyy
moja dziewczyna do mnie ,gdyby nie ty to moje auto było by na złomie kocham cie ZA TO !!!GRRR

Gość Cekinek
Mało was:-( Naprawdę nie ma miłych pomysłowych facetów? :p Kiepskie pokolenie.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Mój mąż mi chyba nigdy takiego czegoś nie powiedział, albo już nie pamiętam. Ogólnie to żyjemy już teraz jak kumple. Zazdroszczę Wam strasznie. :O :O :O

'żyję dla ciebie'- to takie z ostatnich paru dni, na ogół to bardzo często słyszę różne cudowne teksty od mojego faceta :) uwielbiam go za to ❤️

Mnóstwo tego było, ale takie najbardziej pamiętliwe to: Leżymy na łóźku, ja wtulona w niego, on bawi sie moimi włosami, trzyma mnie mocno za ręke i mówi: '' własnie tak chce umrzec'' wtedy sie tak mega wzruszyłam.. albo inne: ''codziennie dziękuje Bogu, że zesłał mi Anioła..''- mimo, że nie jest jakos bardzo wierzący.. w takich chwilach to normalnie łzy same płyną.

Gość Hiwqe
'Jesteś najwspanialszą kobietą, a ja najszczęśliwyszm facetem, bo chcesz być ze mną"

Gość do verbasia
Spoko musisz mieć faceta:)

Gość po 2 zł zabierają miesięcznie
""JESTEŚ MOJĄ ŚWIATŁOŚCIĄ,RADOŚCIĄ''' często mi to mówi;) Kocham go jak wariatka:P :P :P :P :P ale nie mówię mu tego zbyt często,bo obrósłby w piórka :P :P :P