Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fanIlonyOstrowskiej

Fascynuje mnie Ilona Ostrowska, a może to nawet miłość platoniczna

Polecane posty

Gość fanIlonyOstrowskiej

Od początku oglądam "Ranczo" i od początku dostrzegałem, jak bardzo atrakcyjną kobietą jest Lucy odgrywana przez Ilonę Ostrowską. Co ciekawe, im była starsza, tym bardziej mi się podobała i też pociągała seksualnie. Co mi się w niej podoba? Bezkresny wdzięk, maksymalna kobiecość, jest ładna, zgrabna, ma wspaniałe długie, pełne włosy, ma to coś, co mnie przyciąga i powoduje, że mi się podoba i jest dla mnie wyjątkowa, inna niż inne. Po zakończeniu ostatniego sezonu "Rancza", moje zainteresowanie serialową Lucy wzrosło. Zacząłem interesować się aktorką Iloną Ostrowską. Poszukiwałem w internecie informacji i w zasadzie głównie jej zdjęć. Natknąłem się na jej fenomenalne wykonanie kolędy "Oj Maluski, Maluśki" w Szansie na Sukces. Kiedy usłyszałem pierwszy raz jak śpiewa, miałem wrazenie, ze słysze anioła, nie wierzyłem, ze to ona. I chyba od tego momentu zwykłe zainteresowanie atrakcyjną aktorką przerodziło sie w fascynację, a może nawet to jest miłośc platoniczna. Oprócz czestego przegladania jej zdjec i słuchania ww. wykonania (bo łaknałem ją patrzeć i jej słuchać) obejrzałem wszystkie filmy i seriale, w których gra Ilona Ostrowska (niektóre kilka razy). Dostrzegłem, ze w kazdym filmie i serialu, a nie tylko w "Ranczo" podoba mi się bardzo i szczególnie, nie tak jak podoba mi się każda fajna laska. Także poza produkcjami, po prostu jako Ilona Ostrowska, robiła i robi na mnie wielkie wrażenie. Potem zaczęły się "wątpliwosci", "rozterki" (w zasadzie nie wiem, co to jest i jak to nazwać). Zacząłem się przygladac jej zdjeciom i zwracać uwagi na zmarszczki (których w gruncie rzeczy praktycznie nie ma, ale nagle zacząłem na to patrzeć), przy czym wciąż mi sie podobała. Następnie wyrzucałem sobie, że w jakims filmie podoba mi się dlatego, że jest młodsza, chociaż, w tych, gdzie była starsza, tez mi się podoba. Nie wiem, czemu takie "wyrzucanie" sobie miało miejsce. Tutaj dodam, że kiedy ogladam ją i sie smieję, zaraz mnie też maluje się usmiech na twarzy, ona mnie po prostu zniewala. Zacząłem też dokładniej przyglądać się jej ciału, szczególnie udom i pośladkom, rozmyślałem, czy nie ma czasem zbyt mało zgrabnych ud etc. To wszystko nie załamało mojej fascynacji, bo cały czas Ilona Ostrowska mnie cholernie kręci i fascynuje mnie. Ostatnio (wczoraj) oglądałem odcinek Hotelu 52, w którym gra Ostrowska. Był to zresztą drugi raz i po raz kolejny Ilona Ostrowska strasznie mi się w nim podobała - jak zwykle pełen wdzięk i kobiecość i coś jeszcze, czego nei umiem określić - słowem wszystko to, co mnie w niej urzeka. Jednak za drugim razem zwróciłem uwage na pewien szczegół. Dodam, że nie zmienił on tego, że wciąz się Iloną fascynuję i mi sie podoba, tym niemniej myślę o tym od wczoraj. Mianowicie w scenie łóżkowej dostrzegłem, że Ilona Ostrowska ma bardzo grube nogi, szczególnie chodzi o uda. Zdziwił mnie ten widok, poniewaz zawsze widziałem Ilonę Ostrowską jako przykład bardzo zgrabnej kobiety - i to zarówno w młodszym jak i w starszym wieku. Zacząłem to analizowac, początkowo myslałem, że słaba jakośc filmu oraz zniekształcenie przy stopklatce dało taki efekt. Przegladałem inne zdjęcia i na niektórych rzeczywiscie widać, że Pani Ilona nie ma ud drobnych, ale bardziej mocne, potężne, na innych z kolei widziałem wzorcowy wręcze, megaseksowny tyłeczek Ilony Ostrowskiej. Mimo wszystko, mimo to, że wciąż mi sie Ilona Ostrowska podoba i o niej cały czas myslę, chciałbym zgłębić zagadke, która dręczy mnie od wczoraj. Jakie nogi ma tak naprawdę moja fantazja? Chciałbym wiedzieć, po prostu, nie dla udowadniania czegkokolwiek, bo ja i tak wiem, ze Ilona Ostrowska to fenomanalna wręcz kobieta, z którą chciałbym spędzić upojne chwile w nocy, oj wiele bym za to dał. W pewnym sensie chciałbym tez być w związku z Iloną Ostrowską, ale wiem, że róznica wieku sens takiego rozwiązania wyklucza. Mam żal, że Bóg umiescil mnie w tym miejscu i czasie, a nie w takim miejscu, gdzie byłbym blisko Ilony i mógł o nią zawalczyc i z nią byc. Moglem np. studiować na tej samej uczelni, co ona i miec możliwośc kontaktu z nią. Proszę Was o opinię, czy Wam też się podoba Ilona Ostrowska i jak oceniacie jej ciało (szczególnie mówie to do facetów). Wiem, ze ją kocham platonicznie/fascynuje mnie, jest pefekcyjną, wyjatkowa kobietą. Ciągle o niej myślę, zamknę oczy i mam jej obraz przed oczami..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować