Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seraphine_90

Kobiety. Która z was wie jak uzyskać taki efekt???

Polecane posty

Gość Seraphine_90

http://www.webpronews.com/ashton-kutcher-and-mila-kunis-get-close-twitter-reacts-2012-07 Podobają mi się brwi Mili Kunis. :) Boję się jednak, że gdybym próbowała upodobnić swoje do tych, mogłabym uzyskać nienaturalny efekt. Ciekawi mnie przede wszystkim, co ona tak właściwie zrobiła z tymi brwiami? Czy to są jej brwi farbowane henną, czy może własne brwi wyrwała i ma namalowane, a może odpowiedź jest jeszcze inna? Czy takie brwi lepiej zrobić u kosmetyczki, czy równie dobrze można się za to zabrać samej i w jaki sposób? Ile kosztuje taki zabieg, jak długo się utrzymuje? Czy warto w ten sposób kombinować z wyglądem? Cokolwiek wiecie na ten temat, będę wdzięczna za odpowiedzi.

Gość Seraphine_90
podnoszę temat

Gość Ja.,
Już Ci odpowiadam. Wystarczy zainstalować na kompie photoshopa, no i trochę poćwiczyć najpierw ;)

Gość Seraphine_90
Hehe ;) pytam poważnie, przecież kobiety mają takie brwi. Jakoś muszą je sobie robić.

Gość Ja.,
A ja poważnie odpowiadam, nie widzisz tego, że to zdjęcie jest calutkie wyretuszowane, niema na nim milimetra jej naturalnego wyglądu. A co do takich brwi, to nie musisz mieć ciemnych, bo można zafarbować, natomiast musisz posiadać z natury bardzo gęste krzaczory i sobie ładnie wyregulować, to tyle.

Gość khgj
no jasne ze mozna,ale trzebamiec swoje czarne brwi,i wtedy bedzie super. do tego dobrze jak by byle szerokie i geste..zeby nie trzeba bylo malowac jak u tej pani i polepszac w photoshopie ;)