Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsdf

faj y mezczyzna jest sam 5 lat.......

Polecane posty

Gość dsfsdf

jeżeli facet jest sam od 5 lat to co to oznacza ma za duże wymagania? nie może zapomnieć o byłej? (rzuciła go)

Gość dgfh
jest gejem i dlatego poprzednia go rzuci ła

Gość to i ja coś dorzucę......
A ile ma lat ?

Hmm...może faktycznie nie pogodzil sie z rozstaniem i wciąz ma nadzieję .Albo po prostu tak mu wygodnie bo boi sie kolejnego rozczarowania. Chyba przez te 5 lat z kimś sex uprawiał....

Gość dsfsdf
ona go rzuciła bo nie chciał dziecka+ inne elementy (ponoć). Twierdzi, że już sie odkochał, że to już nie TO. ona ma rodzinę, dzieci, męża więc raczej nadzieję już stracił (?) twierdzi, ze nie jest gejem czyli co? za duże wymagania, pech?

wiesz....skoro jest atrakcyjny to pewnie powodzenie ma spore. I moze tak własnie chce zyć ....w sensie poznaje chodzi na randki sypia z różnymi kobietami ale nic więcej.... Wielu facetow wybiera teraz taki rodzaj znajomości czyli bez zobowiązań... Bo tak jest ciekawiej wygodniej i nikt go nie zrani ...

Gość dsfsdf
niby tak, ale w końcu każdy chce się ustatkować

Gość no i co z tego że jest sam
5 lat ?? to jakieś normy sa ile można a ile nie ?? ja jestem sama od 4 lat , a powód jest bardzo prosty, nie poznalam nikogo takiego z kim chcialabym byc jak sie nie jest gówniarzem i ma za soba smutne doświadczenia to po prostu uważniej wybiera sie partnera

Gość dsfsdf
"no i co z tego że jest sam 5 lat ?? to jakieś normy sa ile można a ile nie ?? ja jestem sama od 4 lat , a powód jest bardzo prosty, nie poznalam nikogo takiego z kim chcialabym byc jak sie nie jest gówniarzem i ma za soba smutne doświadczenia to po prostu uważniej wybiera sie partnera" ale Ty jesteś kobietą. Nam trudniej w Polsce znależć kogos.Poza tym mase kobiet jest samych długo. A lasek ładnych mądrych? cała masa ładnych, madrych. Mało ktory facet jest tak dlugo sam czy to mozliwe ze nie umie zapomniec o byłej ciągle?

Gość fsdffsd
???

Gość fsdffsd
jest nieśmiały to fakt, ale żeby 5 lat? raczej przystojny i przebojowy, znam go. Wiec czego szuka? :)

Gość venittaaaaaaaaaaaa
A skąd My mamy to wiedzieć czego on szuka? Możemy podac Tobie 5 różnych wersji i każda bedzie prawdopodobna tak samo. Ty z nim rozmawiasz Ty z nim przebywasz Ty go znasz - wiec powinnaś "wyczuć" w czym rzecz

Gość piotrrasss
nie, nie kazdy chce sie ustatkowac, a 32 lata jak mlodo wyglada i mlodo sie czuje to nie musi byc wiek na zalozenie rodziny, jesli robi kariere i korzysta z zycia

Gość fsdffsd
twierdzi ze chce sie ustatkowac, ale nie spotkal odpowiedniej osoby.

Gość piotrrasss
no to ci odpowiedzial na pytanie, co tu jeszcze tlumaczyc? widocznie nie chce zakladac rodziny z pierwsza lepsza jaki jest sens zeby dobrze wygladajacy, korzystajacy z zycia facet zamienial to wszystko na pieluchy i kwekajaca zone? bez zakochania sie nie obejdzie sie

Gość venittaaaaaaaaaaaa
No i wszystko jasne. Sam dał Ci odpowiedż wiec w czym problem?

Gość piotrrasss
niektorym kobietom wydaje sie, ze wystarczy pomachac dupskiem i juz kazdy facet z miejsca chce zakladac z nia rodzine

Gość wściekła krowa
Moj ex tez nie chcial dzieci, tez rozstal sie ze swoja miloscia tzn. ona go zostawila, ona tez ma juz meza i dzieci. Tyle jesli chodzi o podobienstwa. Spotkalismy sie, ja sie zaangazowalam a on ... nie mogl o niej zapomniec choc minelo 5 lat. Jak sie sam przyznal nawet nie chce o niej zapominac. Skonczylo sie kiedy podczas seksu szepnal jej imie :( Bylismy ze soba ponad rok.

Gość fsdffsd
ludzie czy wy umiecie czytać ze zrozumieniem??????????? to ja właśnie pytam jakie mogą byc POTENCJALNE POWODY ZE SIE NIE ZAKOCHAŁ PRZEZ TYLE LAT nie pytam czy chce zalozyc rodzine, czy chce sie zakochac

Gość venittaaaaaaaaaaaa
No wiec własnie. Widocznie przez te 5 lat spotykał takie które jemu nie odpowiadały albo takie które odpowiadały ale one nie były zainteresowane.... Nie szukaj drugiego dna

Gość fsdffsd
wsciekla krowa- wspolczuje:)

Gość piotrrasss
no powod jest taki, ze nie spotkal tej wlasciwej kobiety, nie mozna sie zakochac na zawolanie

Gość piotrrasss
jak ktos jest atrakcyjny i przy jakiejs kasie, to nie ma takiego parcia na ozenek parcie na ozenek maja zazwyczaj golasy i nieatrakcyjni, ktorych celem zyciowym jest jak najszybsze zlapanie baby i zaciagniecie jej przed oltarz, zeby miec dozywotnia sluzaca

Gość venittaaaaaaaaaaaa
Autorka chyba oczekuje innej odpowiedzi .Najlepiej takiej która będzie jej pasowała:D

Gość piotrrasss
ok, to przyjmij, ze jest gejem skoro cie nie chce;)

Gość venittaaaaaaaaaaaa
Piotrasss. -DOBRE!:D

Gość piotrrasss
dzieki, czasem mam przeblyski