Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Pimpulina

Mieszkanie z teściową,która.No właśnie...

Polecane posty

Gość Pimpulina

Mieszkam z teściową od 7 lat. Piszę tu by się poradzić i nie zrobić czegoś głupiego albo powiedzieć. Jakiś rok temu podpisała umowę wraz z ubezpieczeniem ( za prąd) z oszustami,później z kolejnymi a ostatnio gdyby nie mąż podpisałaby kolejną. Już niejednokrotnie toczyliśmy rozmowę na ten temat jednak bezskutecznie. Kiedy przyszedł rachunek za prąd i to wysoki powiedziała,że trzeba zapłacić.Ja powiedziałam,że żadnego ubezpieczenia nie zapłacę ta przekręciła,że nie zapłacimy z mężem,ale jak nie wiedziała co robić to mnie prosiła o wykonanie telefonów itd. Teraz jestem najgorsza bo skrzyczałam ją mówiąc "Tak się wpier...rozumiem jedną umowę,ale nie dwie". Prawie każdego dnia dzwoni jej cała familia i żali się jaka to ja zła,że nigdy jeszcze nie spotkała się z taką osobą.Obecnie boi się mnie bo ją skrzyczałam.Nie gadamy dość długo i dobrze mi z tym,ale żeby ciągle nagadywać.Ostatnio jedna z osób z jej rodziny próbowała mnie sprowokować pisząc jaką to ja straszną matką jestem - mąż to zobaczył i napisał co trzeba.Nie chcę źle po prostu wiem,że któregoś razu podpisanie umowy może skończyć się tragicznie.A Teściowej jak się mówi takie rzeczy to olewka nie wiem jak to opisać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować