Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akronimam

czy on mnie oszukał? czy jestem taka głupia?

Polecane posty

Gość akronimam

Nie wiem od czego zacząć, może od tego, że już się z nim nie spotykam i czuje się oszukana? Zataił przede mną pewną dość istotną informację, a mianowicie, że urodziło mu się jakiś czas temu dziecko z zespołem wad wrodzonych. O tym dzieciaku dowiedziałam się nie od niego a z internetu, trafiając zupełnie przypadkowo na blog jego ex partnerki. Oczywiście mu o tym powiedziałam, stwierdził, że niczego nie ukrywał przede mną, ale nie było okazji, by o tym porozmawiać. dwa dni po naszej wspólnej rozmowie, on wyjechał na dwa tygodnie. Kiedy wrócił był bardzo zdystansowany do mnie. Odeszłam.... Zaraz po tym zaczeły wychodzić o nim niesamowite sprawy, kłamstwa, którymi karmił mnie od samego początku, i to kłamstwa takie, które mi sugerują, że chyba miałam do czynienia z socjo/psychopatą. Czuje się emocjonalnie potłuczona, i nie wiem czy się z tego podniosę.....

Gość stokrotka62673
dobrze zrobiłaś, że zakończyłaś znajomość. Niestety teraz coraz częściej faceci są kłamcami

Gość nie przesadzaj
raz nie zawsze, trzy nie wciąż

Gość akronimam
to dla mnie trudna sprawa. Wyobraźcie sobie, że ten facet uśmiercił swojego ojca, jak tylko wyciągnąl ode mnie informację, że najgorszym w moim życiu przeżyciem była nagła śmierć mojego ojca. Zrobił to, żeby się do mnie zblizyć. Później próbował mi wówić, że nigdy czegoś takiego nie powiedział, a mi się coś musiało przyśnić... Szkoda słów...