Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julka1616

CZy jestem gruba i wyglądam grubo ?

Polecane posty

Mam 17 lat 170 wzrostu i waże jakoś ponad 60 kg ponad poł roku temu ważyŁam 66 ale teraz troche schudłam teraz więcej sie ruszam ćwiczę jem w ciągu dnia na śniadanie kromkę chleba a w szkole jogurt na obiad troszkę zupki i tyle ewentualnie jabłko .. chciała bym dodac zdjęcie ale nie wiem jak jeśli wiecie piszcie w komentarzach

Gość fghjgfjgjkjgk
jestes chuda !!! ja mam 167 cm wzrostu i waze 82 kg , co mam powiedziec ? 🖐️

Gość solarium jest
Skoro masz 17 lat i nie potrafisz dodać zdjęcia to nie ważne ile ważysz bo jesteś tępa jak but.

Gość hfajkhfslaaaaaaa
wchodzisz tu http://www.voila.pl/ znajdź napis 'Wybierz plik do wczytania (maksymalny rozmiar 100MB):' i kliknij na 'wybierz'.dodaj zdjęcie z dysku komputera i kliknij 'wczytaj plik' ,gdy zobaczysz swoje zdjęcie na tej stronie to skopiuj adres z pasku adresowego i wklej na forum.

Gość Zarssema
Jesteś do bólu normalna. Za chuda byłabyś ważąc 55 kilo, za gruba ważąc 65, a tak jest świetnie. Oczywiście jeśli chcesz, to schudnij trochę, ale lepiej nie więcej niż 4 kilogramy. Do grubych na pewno nie należysz, no chyba, że jesteś osobą, która ma np. chude jak patyki nogi i wielki brzuch.

Gość solarium jest
Z tą normalnością to chyba nie do końca.

Gość gmdka
55 za chudo? Ja ostatnio słyszałam, że kobieta o wzroście 170 powinna ważyć max 50kg :D (wypowiadali się faceci)