Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nic do gadania

Yy dostałam od rodziców mieszkanie i mi je urządzają wg własnego pomysłu

Polecane posty

:( miałam tam piękny przedpokój, a oni postanowili zastawić go szafami! całe życie w naszym mieszkaniu był ciasny przedpokoj, nienawidze tego, nie da sie wyjechac rowerem...jedna osoba musi przejsc za drzwi żeby druga mogla wejsc... marzylam o tym pieknym przedpokoju a oni wstawiają tam dwie szafy wbudowane ktorych nie da sie wyjebac :(

Gość cydjnkhuyfgytu
jak ja bym dostala mieszkani od starych to bym skakala ze szczescia,,,...noto niech ci je urzadza a ty i tak sobie to z czasem mozesz zmienic;D

mogli mi kupic mieszkanie i dać klucze, a nie urządzac wszystko ;( od poczatku? tyle kasy w to poszlo. Postanoiwłam,że skończe studia i zarobie na własne. Takie naprawdę WŁASNE.

Gość Ot bździągwa
kaczerbicha :D

Gość kobieto litości
rodzice kupili Ci mieszkanie a ty stękasz jeszcze :/ pomyśl sobie co by było gdybyś miała kredyt na 30 lat i nie stać by Cię było na jego urządzanie,a tak wszystko podane jak na talerzu :)

Gość Mała czarna kawka 22
Twóją córcie nazwiecie Brudhilda...pamiętasz jak ci 10 000 pożyczyłam? Teraz są fajne reklamy w tym stylu :D

aha, no to oni w zamian za to,że finansują mi je, mają prawo urządzić je jak magazyn? :( wybrali podłogi (i to wcale nie najtańsze) ze względów praktycznych chciałam panele, to nie, nie bedzie paneli kafelki do łazienki, prosiłam, wybierzcie jakie chcecie byle nie zielone. Są zielone. Na prysznic się zgodzli - przekonałam ich tym,że po złamaniu nogi łatwiej tam wejść niż do wanny. I tyle ich ugody było. Teraz bede mieć cudowne szafy dzięki którym bedzie ciemno i ciasno :)

Gość pani bezczelnego kota
teraz urzadza a za kilka lat mozesz sobie zmienic po swojemu