Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dxtoamas

CIEMNOWŁOSE LASECZKI ZAWSZE SA WYDEPILOWANE I ZADBANE NIE TO CO

Polecane posty

Gość dxtoamas

TE PASKUDNE BLONDYNY Z ZAROŚNIĘTYMI UDAMI I ŁAPAMI BO SKORO MAJĄŁE WŁOSY TO MYŚLĄ ŻE ICH NIE WIDAĆ SĄ OBRZYDLIWE I RZYGAM NA TAKI WIDOK ciemnowłose lasencje mają ładne rzęsy i brwi a te paszczury jak zmyją tusz i czarną kredke z brwi są łyse!!!!!!!!!

Gość dxtoamas
I WEYBACZCIE MI MOJE PODDENERWOWANIE ALE WLASNIE SPEDZILAM DWIE GODZINY NA GOLENIU MASZYNKA MOICH CZARNYCH WLOCHOW MUSIALAM LECIEC DO KOSIOSKU BO MI SIE STEPILA NA MOICH WLOCHACH GRUBYCH ALE WAZNE ZE ZE NIE MAM ANI JEDNEGO WLOSKA NA RECE HAAA! NIE TO CO TE BRZYDKIE GLUPIR BLONDYNKI!

Gość dxtoamas
DZISIAJ KILKA RAZY ZŻYGAŁAM SIĘ NA MIEŚCIE widziałam blondyne z 3 wlosami na udzie SZOK NIE!!! a pozniej blondyne z wlosami na rekach!!!!!!! OBRZYDLIWE, MYSLALAM ŻE UMRĘ

Gość dxtoamas
AHA i nie chodzi o to ze spedzam dziennie 2 godziny na goleniu moich czarnych wlochow na nogach, rekach, palcach u stop, czole i wąsie ja po prostu jestem higieniczna jakbym miala pare tych jasnych wloskow jak blondyny to oczyiscie tez bym sie golila CO NIC NIE NAPISZECIE ZAROSNIETE OBRZYDLIWE BLONDYNY ZŻYGAM SIĘ NA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dxtoamas
jestem facetem jebany paszczurze

Gość .opinia. faceta
Sadze, ze masz jakis problem aby?

Gość .opinia. faceta
Jestes transwestytą i masz problem z owwlosieniem?

Gość jak no jak???
haha podszyw wpadł! czemu ma mieć problem?ja nie cierpie blond-facetów nie zniosłabym tego widoku na codzień nie kręcą mnie białe brwi rzęsy prześwity na głowie białe włosy pod pachami czy jajecznicy

Gość opinia.kobiety
ja jestem blondynką i autor po części ma racjemusze przyciemniać rzęsy i brwi bo ich nie widać mam pełno pieprzylów owłosione ręce nogi uda plecy palce biały wąs całą twarz w meszku i nie gole tego marze by mieć ciemną oprawe oczu i nie spędzać połowy dnia w zamalowywaniu oczu i brwi

Gość dxtoamas
NAJFAJNIEJSZE TO SA DZIECI :) zero zbędnego owlosienia :) NIE TE OBRZYDLIWE BLOND WLOSY NA LAPACH FUUUUUUUUUUUJ

Gość dxtoamas
OCZYWISCIE ZE JESTEM ZNERWICOWANA KOBIETA przeciez mowie wam ze 2 godziny spedzilam na wycinaniu i goleniu moich czarnych grubych wlochow to oczywiscie podszyw z facetem

Gość opinia.kobiety
podszywie możesz się przestać podszywać wiem że jesteśmy z jednego klubu obleśnych blondyn zamnias pluć jadem stwórzmy koło BIAŁYCH WŁOCHACZY albo ścigajmy się kto z nas ma lepszy zarost!mi nawet rosną włosy na paznokciach a jak grzebie w pipce w srodku to też wyciągam kłaki

Gość dxtoamas
jak zaoszczedzic na goleniu ? bo mi 2 maszynjki dziennie idą i nożyczki się tępią

tez jestem blondynka i nie musze niczego przyciemniac, jasna cera jest ladna, jasne brwi rowniez, oprawe oczu akurat mam naturalnie ciemna - ot tak, taka anomalia nie wiem o co Ci chodzi autorze, pozatym nie wiem czy wiesz ale te Twoje ciemne laseczki, maja ciemne wasy i brzydkie krosty po goleniu nog ( mowie tutaj o typowych latynoskach ) i nie zgodze sie ze sa zawsze wydepilowane i zadbane :D - o nie.. :D

Gość dxtoamas
nudzi mi sie troche, wiec popisze na paru nickach na tym co mam teraz oraz na -opinia faceta -opinia kobiety jakby jakas tepa blondynka nie zauważyła :D ponawiam pytanie : jak zaoszczedzic na maszynkach

Gość dxtoamas
mam zaburzenia hormonalne z hirsutyzmem i psychiczne na tym tle

Gość dxtoamas
Maravilha ja jestem znerwicowana babą, nie zauważyłaś tego? Właśnie taką znerwicowaną babą z masą czarnych krop szorstkich na nogach rękach i na wąsie :( golę, golę, a to po godzinie znow odrasta jestem zalamana czemu nie mam delikatnijeszego owlosienia? :(

Gość dxtoamas
jebana szmato ty już wiesz jak zaoszczędzić bo nie używasz wcale kurwa jeszcze się szmata szczyci tym że wygląda jak wilkołak gdybym był kobietą wolałbym codziennie do końca życia się golić niż chodzić w twoim stanie podszywaj się dalej ściero

Gość dxtoamas
ale dzisiaj mnie wypuścili ze szpitala i wiecie co, idę? A tam blondyny z włosami na rękach? No myślałam, że zawału dostanę! Powiedzcie, jak tam można? to ja się męczę godzinami nad depilacja tępią mi się masynki a one kuźwa z nieogolnymi rękami i nogami śmią wyjść na ulicę jestem w ciężkim szoku

Gość dxtoamas
wkurwia mnie ze ktoś oszczędza na maszynkach a ja nie 😠😡 lubie sobie czasem poudawac ze jestem facetem, w sumie nie jest mi ciężko patrząc w lustro i widząc ciemny zarost jak się nie golę 2 dni spokojnie mogę ludzi ponabierać że jestem facetem :)

Gość beacia s.k
widać że podszyw to kobieta i pewnie myśli ze to zabawne jasteś żałosna i widać że blondynka

Gość dxtoamas
caly czas tlumacze, ze jestem kobieta dzialam jeszcze na nickach -opinia. faceta -opinia. kobiety jako nie blondynka powinnas byc madrzejsza i sie zorientowac stworzmy klub CZARNE KROSTY albo CZARNY WLOCH lub STEPIONA MASZYNKA dawwajcie jeszcze jakies propozycje! my, piękne czarne , zarośnięte, zalożymy swój klub przeciw tym durnym delikatniusim blondynom z blond wloskami