Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana natala

Szpilki a niższy chłopak ..

Polecane posty

Gość zakochana natala

Za tydzień idę na wesele, a dziś spędziłam cały dzień na szukaniu butów, znalazłam śliczne i wygodne ! Niestety w domu zmierzyłam szpilkę i wyszło 12 cm, wychodzi na to, że będę z 3 cm wyższa od chłopaka. Ja mam 174, a on 183. W sumie z początku się tym nie przejęłam, dopiero teraz mama mi tak nagadała, że aż wpadłam w kompleksy i odechciało mi się tego wesela, po pierwsze nagadała mi że będę okropnie wyglądać, gdyż będę " WIELKA " i mój Tomek będzie niższy. A co wy o tym sądzicie ? Jest się czego wstydzić ? Ja wiem, że nie, ale chcę poznać opinię innych. Przecież i tak ludzie będą widzieć, że mam po prostu wysokie obcasy, a nie niskiego chłopaka.

Gość telewizja nie kłamie
ale daj spokój, mój facet jest wyższy ode mnie o 3-4 cm i nakładam szpilki, guzik mnie obchodzi co ludzie myślą, a po drugie jakoś nigdy nikt nam uwagi nie zwrócił, że źle to wygląda, że jestem 2 cm wyższa, tego prawie nie widać !

Gość lukijka
My mamy tyle samo wzrostu :) ald fakt. Ja obcas na maks 7 cm :)

Gość fochland
zgodnie z równouprawnieniem Tomkowi też się coś od życia należy i również powinien założyć buty na obcasach

Gość dr s. Fiutancja, furtianka
tylko nie pluj mu na łepatynę i będzie git

Gość 38273283
masakra, nie wiem jak się mozna tak katowac na 12 cm szpilach

Gość zakochana natala
Bo akurat wszystkie niższe były brzydkie albo nie wygodne, sama też z początku nie chciałam takich wysokich, ale są jak narazie super wygodne.

Gość Livia_85
Głupią masz mamę, tyle Ci powiem. :D Przede wszystkim jego buty też będą mieć podbicie o wysokości 1-2 cm, więc właściwie nie będziesz od niego wyższa. Może 1 cm, co raczej nie będzie zauważalne. Zresztą jak sama zauważyłaś każdy będzie widział Twój bardzo wysoki obcas. Poza tym, myślisz, że ludzie aż tak będą was analizować??? To ja mam faceta mojego wzrostu, a jakoś nie przejmuję się butami. Fakt faktem, że nie noszę takich co mają aż 12 cm, jednak nawet jak założę szpilki to nie czuję się przy swoim chłopaku jakaś wielka, jemu się podobam, a nie zauważyłam, żeby na nas jakoś krzywo patrzyli. ;) Zresztą mało to par, gdzie kobieta jest trochę wyższa od faceta, w butach czy bez? Twoja mama ma jakieś dziwne, zaściankowe podejście. Na pewno będziecie ładnie razem wyglądać.

Gość Livia_85
Dodam jeszcze, że jak przeczytałam sam Twój temat, byłam pewna, że masz problem bo chłopak ogólnie jest od Ciebie niższy i nie chcesz na szpilkach jeszcze bardziej go przerosnąć, a tu się okazuje, że on jest wyższy o 9 cm. :D

Twoja mama to dziwne ma podejście takie "a co to ludzie powiedzą" , nie przejmuj się i ubierz te szpilki. Takiej różnicy jak 3 cm nawet nie widać , zwłaszcza,że twój facet pewnie będzie miał jakieś bardziej eleganckie buty.Też mam tyle wzrostu i chodzę w obcasach, nikt mi nie powiedział nic przykrego na ten temat. Na weselach często tańczyłam z niższymi i mi to nie przeszkadzało;)

Gość fochland
obstawiam, że i tak pół imprezy spędzisz bez butów a nad ranem będziesz się zastanawiać, gdzie zgubiłaś obcasy ?

Gość zakochana natala
Dzięki dziewczęta :)

Gość zakochana natala
na tym weselu bedzie taka zabawa że pan młody wybierze sobie kogos z gości do tójkata na noc poslubną, wiec musze ładnie wyglądac aby mnie wybrał :)

Gość zakochana natala
Nie ma to jak jakieś małolaty nudzące się w domu :) pozdrawiam

Gość dagny_juel
Nie przejmuj się tym. Miesiąc temu byłam na weselu z moim chłopakiem, który jest 2-3cm wyższy ode mnie. Miałam niebotyczne szpilki i nic mnie nie obchodziło, że jestem od niego wyższa. Bawiłam się na tym weselu świetnie, wytańczyłam za wszystkie czasy. Tobie też tego życzę;)