Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aramisss

Czy wasi rodzice myją ręce po wizycie w WC??

Polecane posty

Gość aramisss

??

Gość dcp
Nie, oblizują.

Gość ocywiście, że myją
i nas tego nauczyli

Gość siebyłaaaa
niestety nie

Gość facet taki....
moi też nie ojciec ma 64 lata mama 60 lat

Gość jeninansr
moi nie, w ogóle to myją się raz na tydzień chyba :O ja nie wiem jak tak można żyć... do 11roku życia też myłam się tylko raz w tygodniu potem stwierdziłam, ze jak tak kurwa można i teraz codziennie minimum raz, wieczorem. tylko w lato rano, bo wiadomo, że można się spocić w nocy...

Gość a czemy pytasz akurat o
rodzicow? Sa po prostu ludzie , ktorzy myja i ktorzy nie myja - wiek malo ma tu do rzeczy ( jestem w weku rodzicow i myje)

Gość facet taki....
moja mama kapie się raz na tydzien ojciec tylko raz w miesiącu

Gość no,dzieci brudasow...
zal nam was...ale myjcie sie WY,dobrze?

Gość facet taki....
ojciec jest alkoholikiem i nie dba o wygląd

Gość jeninansr
moi rodzice są niby 'normalni' żadna patologia, oboje pracują itp. rodziców się nie wybiera, nic na to nie poradzę 🖐️

Gość akura codzinna kapiel jest
niezdrowa, no i bardzo nieekologiczna, mnotwo wody sie marnuje. Szybciutki pryszxnic i ok, owszem po publicznym kiblu ytrzeba umyc rece, co i tak malo daje, bo musisz otworzyc drzwoi reka. O wiele gorsze sa wszelkie klamki, porecze, uchwyty w komunikacji. Owszem, myje rece, jak wroce z miasta, ale jesli z wlasnego czystego kibla - niekoniecznie. Im ktos sie bardziej szoruje, tym bardzoij smierdzi, bo pobuda guczoly lojowe i potowe do wydzilania. Wszystko z umiarem.

Gość mój ojciec też nie dba o wyglą
pewnie przez alkohol

Gość facet taki....
jego cały pokój śmierdzi takim trollem

Gość jeninansr
ja biorę prysznic, bo szybciej :) ja mam jakieś jazdy jeśli chodzi o czyste ręce bo w domu myhę co godzinę chyba, a jak nie mogę umyć np. w autobusie to mam taki żel antybakteryjny :D

Gość taka sobie jedna girl
To ich naucz!!! Ja kiedyś zauważyłam, że mój tata nie myje często rąk po wyjściu z WC i zaczęłam mu to wypominać. Jak wiedziałam, że jest w toalecie to jak wychodził krzyczałam " a ręce????" i się nauczył, teraz nawet w nocy jak idzie to słyszę że myje ręce po tym jak spuści wodę. Poza tym to jest czyściochem. Myje się codziennie i nie może być tak żeby nie miał dezodorantu, balsamu, antyperspirantu, czystej koszuli czy spodni. Ja na to zwracam bardzo uwagę. W pracy mam wyczajone osoby, które nie myją rąk po wyjściu z wc i jak do mnie przychodzą i coś mojego dotykają to później to wycieram i idę umyć ręce.

Gość nie tacy mlodzi
Jestem mamą dorosłych dzieci,myjemy się 2 razy dziennie ,ale oni jak wejdą pod prysznic to woda leje się 20 minut. I się pytam co można kużwa robić tyle pod prysznicem?

Gość jeninansr
mnie to obrzydza bo np. czasami widzę jak moja matka wychodzi z łazienki, oczywiście nie myje rąk, i idzie sobie zrobić coś do jedzenia :O i dotyka wszystkiego brudnymi łapami... ja załatwiłam tę sprawę tak, że trzymam 'swoje' jedzenie w plastikowych pojemnikach i nikt mi tego nie dotyka :D gorzej z obiadem, jak jest np. sałatka robiona przez moją mamę to jej nie jem bo wiem, że kroiła te warzywa brudnymi rękami :O już przeżyje krojenie mięsa brudnymi bo potem się to smaży...

Gość taka sobie jedna girl
akura codzienna kapiel...---> no nie żartuj ze myjesz rece tylko po publicznym kiblu!!! ja pier...., a jak w domu zrobisz kupę i wytrzesz po tym tyłek to idziesz odrazu robić kotlety do kuchni ??? bo przecież byłaś w domu i masz czysto???co to za podejście? kibel to kibel. Tam są bakterie coli i nigdy nie wiesz kiedy na Ciebie padnie. Żółtaczka, sepsa i inne. Poza tym jak umyjesz ręce to można nie dotykać klamki, otworzyć drzwi można łokciem i też tak robię ( w pracy jeszcze jedna babka zauważyłam). Jedni mają paranoje inni nie, ale żeby nie umyć rąk po wyjściu z wc to najgorsza wioska i zacofanie.

Gość kaszkejem
kurwa nie robcie afery ze ktos rak niemyje ,swieci sie znalezli,

Gość 20 minut to dużo ?
niektórzy siedzą pod prysznicem nawet 40 minut :o

Gość nie tacy mlodzi
Za wodę płacę po 200 zł

Gość jeninansr
mi prysznic zajmuje 10minut jeśli robię peeling to max 15 :D