Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allaaaaaaeee

moje dzisiejsze jedzenie za mniej niż 6 zł

Polecane posty

Gość allaaaaaaeee

pół chleba z biedronki - 0,75 zł pasztet z biedry - 0,9 zł serek topiony stamtąd - 1,2 zł cola 2l - 2,5 zł torebka ryżu - 0,4 zł tak się żyje w pewnych częściach Polski

Gość rewelacja sezonu
i co z tego było?

Gość antos491
mało energii w tym na cały dzień pracujący

Gość taksięzastanawiam
cola za 2,50 ? to chyba jakaś od ruskich

Gość taksięzastanawiam
a kandydata na męża i ojca dla dzieci nie było ? :) Albo przynajmniej kochanka ? :)

Gość antos491
Dobra jest ta cola mało kto wie że to jest to samo co hoop cola bo rozlewana w tej samej fabryce

Gość taksięzastanawiam
żadna oranżada, cola nie jest zbyt zdrowa. Jak już pić coś niezbyt dobrego to najlepiej zdrowo - WODA MINERALNA. Nie jeden bogaty nie lubi a biedny może pić lepiej bo zdrowiej :) kawa ble, herbaty w większości ble. Mleko, woda mniam.

Gość weqweqwe
no racja, ja ostatnio jem niewiele lepiej .... a gdzie mieszkasz autorko?

Gość jgjhjhgj
masz 6zl day rate i wydajesz 2.50 na cole gratulacje :classic_cool:

Ja mam lepsze. 2 bułki z biedronki 1 zł serek topiony 1,2 pomidor 50 gr I 3 kawy do tego, to powiedzmy 2 zł.

Rhovannion - to było Twoje wyżywienie na dzień czy na śniadanie?

Gość taksięzastanawiam
Rhovannion to na 3 dni styka :)

Gość no i bardzo glupio i niezdrowo
wydalas te kase Za to moglas np 2 jablka -o,40 pol kg kartofki 0,50 wloszczyzne 2,50 troche kaszy ( do krupniku o,20 jogurt 0,89 jajko o,40 musli garsc o,40 cwierc razowego 0,70

od tych tematow jedzeniowych zrobilam sie glodna ale do rzeczy, czytajac co ludzie jedza nie dziwe sie, dlaczego jest tyle grubych osob. Przeciaz jesli sie je dziennie 2 bulki i serek topiony to jest ok 400kcal to nawet nie starcza na podstawowa przemiane materii, organizm zwalnia i potem placz i lament , ze po kawalku tortu czy kanapce przytylo sie 2kg Tak moje drogie, po takim glodzeniu sie- bo jest to głodzenie przytyjecie po glupim wafelku czy kotlecie. I po co wam to? Nie lepiej jesc jak czlowiek?

Gość weqweqwe
Lepiej, tylko Rhovan po opłatach zostaje 250 zł na zycie. :p

Gość taksięzastanawiam
dobra ja dziś zjadłem i wypiłem tak : 1l mleko 0% 0,5 l napoju witaminy, magnez. wody mi się nie chciało jadłem : - parę tych takich małych pomidorów - cały serek (to co w takich kostkach jest za 8-10 zł pudełko) apetina light 10% tłuszczu - owoce cholera i żyje :)

Gość taksięzastanawiam
a pieczywa - totalnie żadnego nie jadłem od pół roku

JAk juz pisalam w innym temacie, ja na jedzenie na 3 osoby przeznaczam max 500zl, gdzie sporo idzie na soczki,jogurciki itp dla dziecka To chyba nie problem w pieniadzach tylko w tym, ze dzisiejsze spoleczenstwo jest albo wiecznie na diecie albo stoluje sie w Macu

Ja nie jem ani wafelków, ani kotletów, więc mi przytycie nie grozi. Od 7 lat tak jem. Dalej jestem tak samo gruba, ale raczej nie tyję. Czasem do tego dorzucam jogurt naturalny i parówkę, zamiast serka topionego. Albo kupuję ryż i jem dwie garście ryżu i mrożone warzywa za 3 zł, ale to rzadko.

Gość częstokupa.
to moje jedzenie na dzis: czekoladki pistacjowe 4 zł czekolada z lidla z orzechami (poltabliczki) 2 zl 2 ogorki kiszone - 50 groszy jajko - 80groszy szczyta majonezu - 30groszy pół bochena chleba pełnoziarnistego - 1,50zł herbata - z jednego parzenia około 3 litry - około 2 zł spaghetti - makaron+sos okolo 4 zł = okolo15zł jestem najedzona, pełna energii i w dodatku mam wspaniałą przemianę materii = 2 kupy dziennie :)

Gość częstokupa.
a w zasadzie okolo 10zł, bo czekoladki dostałam w prezencie ;)

Gość ..Tańczący z Duchami..
gówno gówno gówno nie da sie kupić ćwierć chleba albo pół pomidora czy też torebke ryżu.

Gość a to matoł...
ty jestes go... nie pomyslales,że ktoś podaje przelicznik? kupił cały chleb za 1,50zł ale zjadł tylko pół więc wpisuje 0,75

Gość wred.o.ta
dobrze, że na opłacenie internetu wam starcza:) jak by go nie było starczyło by na więcej jedzenia:D

Mnie internet jest niezbędny do studiowania, więc nie mam wyboru i płacę. Poza tym, w przeliczeniu na dzień, nie przybyłoby mi nawet 2 złote. Więc wolę internet, niż jeden pasztet.