Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otto ja jagoda

oto mój ideał mężczyzny

Polecane posty

Gość otto ja jagoda

- koniecznie wysoki, najlepiej ok 185-190 cm - najlepiej brunet, ważne żeby nie łysiał, nie robiły mu się zakola, zero żelu i metroseksualnych wymuskanych fryzurek - o raczej śniadej cerze ( nie mówię o jakiejś cygańskiej arabskiej czy innej nie naszej ) , na pewno nie różowy, burakowy na twarzy - zarysowane kości szczękowe, nie jakiś pucuś, księżyc w pełni itp. - szczupły, bez brzuszka, lekko umięśniony bez sztucznej przesady - nogi szczupłe naturalnie umięśnione, proste, nie wychudzone jak u niedożywionego dziecka - cera zdrowa i zadbana bez blizn, wyprysków, zaskórników etc - oczy najlepiej brązowe, nie osadzone zbyt blisko czy zbyt głęboko, inteligentne spojrzenie - okularnicy odpadają - zdrowe uzębienie - nos prosty - usta widoczne, nie kreska z płaskich warg, ale i nie pontony jak u kobiety - dłonie zadbane ale bez przesady, czyste ale bez widocznej polerki na paznokciach, wielkości średniej z palcami proporcjonalnej długości - interes dość pokaźny :classic_cool: minimum 18 cm, proporcjonalnie gruby Poza tym: -inteligentny -posiadający dobrą pracę dającą dobre zarobki i prestiż -posiadający dodatkowe pasje i umiejętności -lubiany w towarzystwie -wierny - asertywny - czuły coś by się jeszcze znalazło ale to taki ogólny opis :-) ciekawe czy na kafe są tacy

Gość w 90% sie zgadza
ze mną i chooy z tego 🖐️

Gość otto ja jagoda
90% to TYLKO 90 % :-)

Gość bdeeddzdzdasdsaad
a teraz napisz co ty oferujesz

Gość otto ja jagoda
Boję się, że mogę jutro umrzeć w wypadku samochodowym albo za kilka miesięcy wykryją u mnie raka szyjki macicy :(

Gość otto ja jagoda
nie widzę sensu pisania, co ja oferuję

Gość bdeeddzdzdasdsaad
aha no tak to powodzenia w szukaniu 🖐️

Gość otto ja jagoda
11:30 [zgłoś do usunięcia] AlusiaL Z Twoim podejściem na pewno znajdziesz Księcia z bajki xD a gdzie ja napisałam, że kogoś szukam? ale ja już nikogo nie szukam, mam już męża i właśnie go w pierwszym poście przedstawiłam :-)

Gość też nieźle wypadaaaa
- koniecznie wysoki, najlepiej ok 185-190 cm -----------182cm - najlepiej brunet, ważne żeby nie łysiał, nie robiły mu się zakola, zero żelu i metroseksualnych wymuskanych fryzurek -------------------zgadza sie - o raczej śniadej cerze ( nie mówię o jakiejś cygańskiej arabskiej czy innej nie naszej ) , na pewno nie różowy, burakowy na twarzy ------------ raczej blady - zarysowane kości szczękowe, nie jakiś pucuś, księżyc w pełni itp.------- pucuś troche - szczupły, bez brzuszka, lekko umięśniony bez sztucznej przesady----------85kg - nogi szczupłe naturalnie umięśnione, proste, nie wychudzone jak u niedożywionego dziecka ----------zgadza sie - cera zdrowa i zadbana bez blizn, wyprysków, zaskórników etc ------- zgadza sie - oczy najlepiej brązowe, nie osadzone zbyt blisko czy zbyt głęboko, inteligentne spojrzenie --------------zgadza sie - okularnicy odpadają ------------:classic_cool: - zdrowe uzębienie --------------mozna powiedzieć że sie zgadza - nos prosty ---------------- ??? - usta widoczne, nie kreska z płaskich warg, ale i nie pontony jak u kobiety ------ nie wiem ... - dłonie zadbane ale bez przesady, czyste ale bez widocznej polerki na paznokciach, wielkości średniej z palcami proporcjonalnej długości ----------- zgadza się - interes dość pokaźny minimum 18 cm, proporcjonalnie gruby --------- 16, ale za to obrzezany :classic_cool: Poza tym: -inteligentny ----------- IQ 120 -posiadający dobrą pracę dającą dobre zarobki i prestiż ---------- :o -posiadający dodatkowe pasje i umiejętności ----------------- zgadza sie -lubiany w towarzystwie ------------------ można tak powiedzieć -wierny ----------------- oczywiście :) - asertywny --------------------jest - czuły ----------------------ooo tak :classic_cool:

Gość [zgłoś do usunięcia]1
Z pewnością nie różnisz się mocno od innych kobiet. Powinnaś mieć możliwość urodzenia zdrowego dziecka, a poza tym jak inne jesteś narażona na choroby i śmierć może przedwczesną.

Gość heh mam sąsi
tyko Rocco cie zadowoli

Gość dobrze że nie musi być
umiarkowanie mądry bo ten topik już dziś był ale odnośnie kobiety

Gość otto ja jagoda
nie każę od razu mierzyć IQ, to da się poznać po kilku rozmowach czy obserwacji obiektu :-P ale jeśli już miałabym się taką miarą posługiwać to powyżej 136 IQ, bo tyle ja mam ( mierzone wczoraj haha )

Gość otto ja jagoda
11:37 [zgłoś do usunięcia] dobrze że nie musi być umiarkowanie mądry bo ten topik już dziś był ale odnośnie kobiety wiem, zainspirował mnie :-P

Gość otto ja jagoda
IQ mierzyłam linijką hahaha

Gość otto ja jagoda
nie, był tu wczoraj link do testu :-) poszukać ci?

Gość aaarwena
haha rewelacja :D tak trzymac, buraki za bardzo panosza sie poi tym forum :D

Gość otto ja jagoda
bardzo miarodajny test, nie ma co :classic_cool:

Gość otto ja jagoda
No a który test IQ jest dla Ciebie miarodajny? I co chcesz od tego testu? Z resztą uważam, że jest miarodajny, robiłam w życiu kilka testów IQ i wynik zbliżony

Gość otto ja jagoda
żaden nie jest miarodajny 🖐️ te testy to zwykła zabawka dla ludzi chcących podbudować swoje ego 🖐️

Gość otto ja jagoda
Ok, Twoje zdanie już znam :-) Poza tym patrz wyżej, pisałam że niekoniecznie chcę się posługiwać tutaj jakąś konkretna miarą

Gość sasaes
no dobrze autorko . wiemy ze to twój ideał . Ale czy miałabys u niego szanse co masz do zaiferowannia takiemu facetowi ? Jestes modelką ? Wyglądasz jak Iza miko albo Jessica Alba ? .. Pewnie jestes pasztetem zejdz na ziemie i przestan marzyc o pierdołach . Idealni faceci chcą idealnych kobiet .. Oni nigdy nie umówia sie z szara myszka jak ty .

Gość otto ja jagoda
11:52 [zgłoś do usunięcia] sasaes no dobrze autorko . wiemy ze to twój ideał . Ale czy miałabys u niego szanse co masz do zaiferowannia takiemu facetowi ? Polecam uważniej czytać tematy, w których masz zamiar się udzielać:-) Jak już pisałam ja ten ideał już znalazłam :-) 11:33 [zgłoś do usunięcia] otto ja jagoda 11:30 [zgłoś do usunięcia] AlusiaL Z Twoim podejściem na pewno znajdziesz Księcia z bajki xD a gdzie ja napisałam, że kogoś szukam? ale ja już nikogo nie szukam, mam już męża i właśnie go w pierwszym poście przedstawiłam

Gość sasaes
a o modelingu to czytałas w gazecie . O ideałach to mogą mazyc kobiety idealne supermodelki . nie wiem ile ty masz lat 10 ? Nie rozumiesz tego ze idealni faceci lecą na księzniczki jak Anna Czartoryska a nie na kobiety z kafeteri ?

Gość sasaes
ale ja już nikogo nie szukam, mam już męża i właśnie go w pierwszym poście przedstawiłam jesli go znalazłas to pewnie nie jest takim ideałem jak go opisujesz . Idealny facet nigdy by sie nie umówił z pasztetem z kafeterii . Tu nie ma ładnych kobiet . Zrozum to .. Nigdy niebedziesz Jessica alba . Urodziłas sie pasztetem umrzesz pasztetem ..!!!

Gość sasaes
a twój facet nie jest na pewno zadnym ideałem . pewnie ma mnostwo wad .

Gość otto ja jagoda
11:56 [zgłoś do usunięcia] sasaes ale ja już nikogo nie szukam, mam już męża i właśnie go w pierwszym poście przedstawiłam jesli go znalazłas to pewnie nie jest takim ideałem jak go opisujesz . Idealny facet nigdy by sie nie umówił z pasztetem z kafeterii . Tu nie ma ładnych kobiet . Zrozum to .. Nigdy niebedziesz Jessica alba . Urodziłas sie pasztetem umrzesz pasztetem ..!!! Mhmmm, rozumiem że ty lepiej wiesz jak się moje sprawy mają ? :classic_cool: :-D :-P

Gość otto ja jagoda
A co do wad to KAŻDY je ma i jeśli pod pojęciem "ideał" kryje się dla Ciebie osoba bez wad, to jest pewność że nigdy ideału nie znajdziesz. Ważne, żeby ten ideał spełniał założenia + by jego wady były drobne, nieuciążliwe i zdatne do przyjęcia