Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drasa mam dres

gdzie moge kupic tanio fajne dlugie spodnie dresowe?

Polecane posty

Gość drasa mam dres

jw, wszedzie w sklepach sa drogie, a mi potrzeba tanszych, takie zeby w domu w nich smigac

Gość arya
ja takie rzeczy kupuje zawsze na ciuchach a potem piore na tzw "gotowaniu" ;p a naprawde mozna kupic fajne za 10zl , wygodne i nie zniszczone :)

Gość drasa mam dres
ja na ciuchach nigdy nic znalezc nie moge :( a na bazarze ceny teraz jak w markowych sklepach, a moje stare dresy juz wygladaja okropnie a nie chce chodzic po domu jak lachudra hehe :P

Gość fffffffffffffffff
W lumpeksie. Ale lumpeks lumpeksowi nie równy, są takie sklepy, gdzie rzeczy śmierdzą a po wejściu tam od razu mam alergie, a są takie, gdzie czujesz się jak w sklepie z nowa odzieżą, wszystko wisi ładnie, schludnie na wieszaczkach. Trzeba sobie takie miejsca wyszukac, zwłaszcza jak sa nowo otwarte, towar jest fajny.

Gość hgfktudciy
kup na allegro sa mega tanie cale dresy nawet za 40 zl kupisz

Gość gjjdjg
nie polecam ciuchów z allegro bo mogą źle leżeć

Gość hgfktudciy
tutaj kolezanka podala i cana nawt spoko tylko przesylka poszukaj calych dresow widzialam nawet za 40zl z przesylka 50

Gość drasa mam dres
no wlasnie nie kupuje przez neta bo mam taka figure ze malo co dobrze na mnie lezy :P i wole najpierw przymierzyc ;) a w jakichs marketach, na hali, ktos kupuje? mozna tam cos fajnego nabyc do dobrej cenie?

Gość migdałek78
nawet fajne te dresiki

Gość Malwinka88
http://jocker.na.allegro.pl/ ma już nawet za nieco ponad 20 złotych. Więc się naprawdę opłaca, a sprzedawca nie ma ani jednego komentarza :3

Gość marzenka_marzanna
ostatnio siostra kupiła tanie i fajne spodnie na aliexpress24. Jest max zadowolona z zakupu. Produkt jakościowo wygląda nieźle, a i cena jest odpowiednia, gdyż kupiłem bezpośrednio u producenta.

Gość gość
Ja kupiłem fajne spodnie ostatnio na stronie spodniesportowe.pl . Mogę śmiało polecić nawet po praniu dalej spodnie przypominają :-)

Gość gość
Najtaniej można znaleźć fajne spodnie dresowe na alinside.pl. Za grosze znajdziesz bez problemu w swoim rozmiarze i najbardziej pasującym Ci kolorze ;)

Gość gość
Ja ostatnio taniutki dres znalazłam na www.denley.pl :) Ceny same z siebie są niskie plus często są też organizowane różne promo, więc na pewno coś znajdziesz :)

Gość JoannaMarzena

Jeśli chodzi o mnie, to ja zdecydowanie polecam Ci sklep 11teamsports, na którym to kupiłam kompletny dresik do biegania do pracy. Wykonane z bardzo dobrych materiałów - ogólnie bardzo polecam, bo niska cena to znaczny plus.