Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LariŻżżóoW

Kolorowe końcówki włosów ?!

Polecane posty

Gość LariŻżżóoW

Jakiś czas temu znalazłam w internecie zdjęcie. Dziewczyna miała bardzo jasny blond kolor włosów i do tego ciemno różowe końcówki. Wyglądałam extra. Bardzo mi się to podobało. Chciałam się Was zapytać ile może kosztować taki zabieg u fryzjera? Może, któraś z Was również ma "dwu" kolorowe włosy i mogłabymi coś poradzić. Sama mam włosy rozjaśniane i od dłuższego czasu zostaje przy jaśniutkim blondzie. Jeśli zrobię sobie taki końcówki u fryzjera ile one będę się trzymać? Z góry dziękuję za odp :)

Gość LariŻżżóoW
zapomniałam dodać, że chodzi o włosy łonowe

Gość osz rany
tandetne, wieśniackie i dla skwarek solarek. Na zielono sobie zafarbuj

Gość wylotkaaaa
nie ma wiekszej wiochy jak tak ufarbowane wlosy, ale o gustach sie nie dyskutuje:-D

Gość LariŻżżóoW
Tak bardzo zabawne :/ Nie podszywaj się proszę, bo ani to śmieszne ani mądre. (włosy łonowe - normalnie ubaw po pachy )

Gość njkkb
zaplacisz jak za normalne farbowanie u fryzjera ale mozliwe ze niema np rozowej, niebieskie itd farby na salonie i dopiero bedzie musial sprowadzic z hurtowni

Gość gość
Mysle ze mówicie o czymś takim, http://www.crazycolor.pl/ Naprawde na kazdym kolorze włosów wyglada to bardzo dobrze.

Gość gość
każdy robi to co che ze swoimi włosami i innych nie powinno to obchodzić ;)

Gość Annnkaka
Można też kupic takie farby w spraju z Venity one dają efekt do pierwszego mycia

Gość Olgaolggaola
Venita ma świetne te sprayje jednodniowe, kolor można w sumie w 5 min zmienić i podczas pierwszego mycia zniknie, a efekt rewelacja no i cena nie jest zaporowa.

Gość gosiaczek87876
Z Venity to ja bardziej polecam tonery trendy color cream, efekt fajny, kolorów wybór duży i kolor schodzi tak delikatnie, stopniowo, więc dość długo można się cieszyć super fryzurą.