Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keysy2121

zmieniac czy nie? lekarz prowadzacy

Polecane posty

a wiec mieszkam tu gdzie mieszkam od niedawna. nie znam tu za bardzo ludzi tym bardziej lekarzy. no i jestem w ciazy 16 tydz. i chodze do pani doktor ktora mi szwagierka polecila ale jak sie okazuje wogole nie mam z ta p.doktor kontaktu. jak o cos pytam to zawsze zrobi glupia mine i patrzy jak na idiotke. ostatnio kazala mi przyjsc cyt,,z takim pudeleczkiem bo bedzie testy robic,, no to sie pytam o jakie pudeleczko chodzi i z wielka pretensja dostaje odp ,, w aptece sie je kupuje,, no ale jakie to pudeleczko ma byc sie nie dowiedzilam. sila dedukcji i kafe zakumalam ze chodzilo jej o pojemnik na mocz i ze mam przyniesc mocz poranny w ty ,,pudeleczku,, jak chcialam zdj malenstwa to dostalam odp cytuje,, na nfz nie ma takiego luksusu,, (czytaj przyjdz do mnie prywatnie) dzis bylam znow jakies pytanie do niej mialam to znow wielka pretensje miala. wiec nie pytam juz jej o nic. wogole tak jak do niej ide to jak na skazanie. no ale moglabym zmienic lekarza tylko ze tak na necie ma 95 pozytywnych opinii, podobno na ulicy pacjentkom pierwszy krzyczy dzien dobry ze kazda traktuje indywidualnie niezaleznie od tego czy jest na nfz czy na wizycie prywatnej. no ale ostatnio slyszalam ze prowadzil jakas babke i ona w 8 mies martwe dziecko urodzila, potem inna babka mi mowila ze jak komus prowadzil to sie dziecko bez podniebienia urodzilo... tylko to takie tez gadanie ja na to dowodow nie mam.\ i teraz co byscie zrobily, zostaly przy beznamietnej pani doktor czy poszly do pana doktora? bo atmosfera miedzy ciezarna a lekarzem tez jest wazna prawda? ale chodzi tez o to zeby to byl dobry lekarz. aha pani doktor ma opinie tak 50/50

Gość zmieniłabym.
jw

ja bym zmienila, jestem w 9 tyg i juz u 3 lekarzy bylam... co jeden to gorszy, i dalej bede szukala. ja chodze prywatnie i place duze pieniadze za ta opieke wiec wymagam zeby mnie traktowali jak czlowieka a nie idiote, wiec nikt mi łaski nie robi, są gburami i olewajamoje obawy czy pytanie to baj baj, niech spadają, w końcu znajdę normalnego lekarze. w każdym mieście jest całe gro ginekologów.