Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama julkiiiii

kupię kurte dla dziewczynki na 4l na teraz i jesien koniecznie niebieska

Polecane posty

Gość mama julkiiiii

córka uparla sie ze chce niebieska kurtke-płaszczyk na allegro nie znalazłam nic moze ktoras mama ma do sprzedania niebeiska kurteczke-najlepiej płaszczyk byle by nie miala sciagaczy-taki luzny fason rozm 104-110

Gość serenity five
Gość Są tu ludzie
Hmmm a gdzie jest słowo dziękuję ;) ?

Gość domdassaa
autorka szmata zajebana nawet kurwa nie napisze "dzięki":O

Gość misia i kizia
i wpis wyzej na bank chłoptas, bo nie kobieta, chyba ze patologia :D

Gość Ja jak mi ktoś
poświęci czas i poda potrzebne linki (w tej sytuacji rozmiar i kolor nawet pasuje) to wypada podziękowac i tak robię ale nie każdy ma to w zwyczaju ;)

Gość mama julkiiiii
witam pozno odpisano mi i juz mnie nie bylo na kompie do teraz wiec nie mialam kidy podziekowac i nie musisz mnie wyzywac od szmat-chyba z sama nia jestes a skoro napisalam ze na allegro nic nie znalazłam to znaczy ze mi sie nic nie podoba nie dam poonad 60zł za kurtke i temu napisalam tu ze moze sa mamy ktore chca sprzdac po swojej corce a wiec mialam na mysli uzywaną gdyby mnie bylo stac to poszłabym sobie do sklepu wyciągnęła stówke i kupiła a z tych linkow to akurat ostatni nam sie spodobal i sama nawet wieczorem znalazłąm tą kurteczke i corce barodzo przypadła do gustu chpc wolałąbym cos tanszego moze jeszzce sie tu znajdzie jakas mama kotra ma na zbyciu

Gość mama julkiiiii
chodz mi o płaszczyk na deszcz, nie cos grubszego na jesien tylko cos co mozna ubrac teraz rano gdy corka idzie do przedszkola i jest chlodno i np gdy pada deszcz a wiec np sztruks odpada na allegro jest duzo ale wiekszosc rózowa fioltowa a corka uparła sie na niebieski

Gość nie macie kasy na takie
wymagania to sie nauczcie, ze sie bierze co jest!

Gość kreolka___
toksyczna czy ty odróżniasz PELERYNE p/deszczowa od kurteczki/płaszczyka na jesien??

a ta znowu już zaczyna :o Tą pelerynke nawet na kazdą kurteczke,plaszczyk mozna ubrac; to raz a po drugie ;zamaist komentowac czyjes propozycje sama cos autorce doradź i wara od moich wpisów

Gość kreolka___
do dzieci tez mowisz "wara" szmato bez kultury?