Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruelka demonka

Mam pospolitą twarz - nienawidzę tego...

Polecane posty

Gość kruelka demonka

Mówię Wam - porażka. Naturalnie: jasna karnacja, brązowe oczy, brązowe włosy z rdzawym połyskiem, średni nos (nie krzywy, nie zadarty, taki po prostu nos), a chciałabym mieć malutki, zgrabniutki nosek. Oczy też mi się marza niebieskie. Karnację bym chciała mieć ciemniejszą. ale oczywiscie na nogach i brzuchu opalam sie szybko, ale na dekolcie i twarzy opalam sie slabo i opalenizna mi stamtad szybko schodzi :( Wlosy niby proste, ale tak żałośnie wywijające się na dole. chcialabym miec falowane wlosy albo kręcone, albo po prostu proste. Co z tego, ze mam porządną prostownicę, skoro ciepło i tak niszczy wlosy. I co, kupię sobie Pearl Wand do kręcenia loków? Zęby mialam zolte naturalnie, po prostu koszmar!!! Na szczęście wybielilam je u dentysty. Kolorostycznie wyglądam jak Joanna Koroniewska zanim przefarbowala sie na blond. W te wakacje opalalam się, wlosy przefarbowalam na ciemny blond, wczesniej byl jasny blond. Za 2 tygodnie sobie pojdę do fryzjera, to sobie zrobię brązowe wlosy z blond pasemkami. Jeszcze tylko dostac dobre soczewki, ktore zamienią oczy brązowe w niebieskie... czy to jest mozliwe? I w przyszlosci aparat ortodontyczny, zeby nie miec nierownych zębów, tylko idealnie prosciutkie. I super by bylo miec wycwiczone cialo. Co do ciala, to mam 166 cm i waze 63 kg :( Też porażka, powinno byc 55. 3 lata temu schudlam do 48 kg, ale bylam wieszakiem i bylam jeszcze brzydsza niz jestem. Jeszcze mi sie przypomnialo, ze mi kiedys mowili, ze przypominam Agnieszke Wlodarczyk. No to pomyslcie sobie, jak ja się czuję z takim wyglądem. Moze ktos ma dla mnie pomysl na totalną metamorfozę? Mozecie tez wypisywac, co Wam się w sobie nie podoba i co chcielibyscie zmienic. PS Skupilam się na wyglądzie, bo nauka i rozwój psychiczny zawsze mi lepiej wychodzily niz idealny wyglad.

Gość nikkc_lubię oral
prowo :P

Gość kruelka demonka
Nie, to nie jest prowo! Proszę, nie siej takich sugestii. Naprawdę tak wyglądam i tak odczuwam.

Gość kruelka demonka
Najgorsze jest to, że mama od dziecka mnie oszukiwała, że jestem piękna. Ale jak spytalam, kto jest najpiekniejszą osobą na swiecie, to powiedziala, że ktoś inny ;( Nie chcę być przeciętna, jak się zrobi zimno, to zakladam czarna kurtke z futrzanym kolnierzem, czarne obcisle rurki z czarnym motywem skory węża, moje czarne botki z ćwiekami i ruszam na podbój świata!!! trzymajcie kciuki, głupia niby nie jestem, ale mam czasami problemy emocjonalne, dlatego rzucam wszystko, co czuję, na forum, żeby nie truć dupy ludziom, których kocham! Oni juz się wystarczająco nasłuchali ;) teraz muszę stwarzać pozory, że wszystko mam pod kontrolą ogarniętę, a tak naprawdę toczę wewnętrzną walkę z własnym ja, bo wiem, jak zmienia się hierarchia wartosci, w którą ingerują niszczycielskie siły zła, nikczemności i nieprawości ;D

Gość kruelka demonka
Również pozdrawiam! W sumie racja ;p Lepiej być przeciętnym niż brzydkim :P I zawsze znajdzie się ktoś ładniejszy od nas, nie ma co z tego powodu łapać doła, tylko uskuteczniać dążenie do celu:)

Gość kruelka demonka
Nie no, nie zajebuj się :D To jest reakcja łancuchowa. Ja jestem ładniejsza od Ciebie, ale ona jest ładniejsza ode mnie. Poprzez takie myślenie nigdy nikt nie będzie usatysfakcjonowany :P

Gość kruelka demonka
Nie no, nie zajebuj się :D To jest reakcja łancuchowa. Ja jestem ładniejsza od Ciebie, ale ona jest ładniejsza ode mnie. Poprzez takie myślenie nigdy nikt nie będzie usatysfakcjonowany :P