Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kenjii

jak mozna mieszkac na stancji po 30

Polecane posty

Gość kenjii

nie rozumiem tego

Gość maturks4
Widać mało rozumu posiadasz. Chodzi ci o mieszkanie w wynajętym pokoju (lokalu) po trzydziestym roku życia? Bardzo racjonalne: jest się mobilnym i w każdej chwili można zmienić miejsce (np dla lepszej pracy). Bo chyba nie chodzi ci o mieszkanie po trzydziestym dniu każdego miesiąca;)

Gość kenjii
chodzi mi o wynajmowanie pokoju z w mieszkaniu z innymi lokatorami

Gość policjanttt....
ja mam 28 i mieszkam znam osoby po 30 tak mieszkajace

Gość zrezygnuj z czajnika
a ja dalej nie rozumiem

Gość o bożżżżżę
Jak nie stac na zakup mieszkania to chyba musi tak mieszkac, nie?Chyba, że lepiej z rodzicami....???? :o

Gość zrezygnuj z czajnika
30 osób w mieszkaniu?

Gość policjanttt....
wszystko ma swoje wady i zalety w pewnym wieku człowiek rzeczywiscie potrzebuje troche swobody

ja akurat mam mieszkanie, nawet więcej niż jedno, ale takie posty mnie rozwalają totalnie Co jest dziwnego w tym że kogoś po 30 nie stać na mieszkanie? Przecież nawet jak ktoś zarabia 10tys to w kilka lat (np 5 lat od końca studiów) na mieszkanie nie ma szans zarobić i uzbierać!

Gość didi 2345
a ja nie rozumie co ty nie rozumiesz?? normalnie taka osoba wynajmuje pokój, płaci za niego i mieszka, co w tym trudnego do zrozumienia??

Gość qwertyuiop//
jest to jakaś patologia po 30 powinno się miec rodzinę i dzieci i nie bic się o kawałek sera

Gość Nigdy nic nie wiem
Normalnie idiotko, pisze idiotko bo tylko debil zadaje taki pytania. Zyjemy w ciezkich czasach ignorantko, prawie co 2 osoba nie ma dosterpu do toalety- na swiecie, z tego powodu codziennie umiera 5 tys dzieci, glupia zdemoralizowana pało!

Gość Nigdy nic nie wiem
Lepiej zyc na stancji niz z glupoty zakladac rodzine, ktora z gory skazuje sie na byle co. Ja wiem ze sracie ze strachu przed samotnoscia i nie ma to jak dziecioróbstwo, ale dalabym na wstrzymanie wiekszosci, bo sa bezmyslni i przez to powstaja coraz gorsze pokolenia z gównem w i na glowie. A nie rozumem.

Gość qwertyuiop//
przeciez na stancji nie masz prywatnosci jak mozna byc dorosłym facetem i zyc w klitce 10 mkw

Gość ania z kielieckiego....
to patologia

Gość ania z kielieckiego....
to patologia

Gość każdy musi gdzieś mieszkać
to chyba naturalne. Ja nie rozumiem jak można takie durne topiki zakładać

Widocznie jakoś można. Wiesz ile kosztuje wynajęcia całego mieszkania/kawalerki w dużym mieście tylko dla siebie? Nie każdy zarabia na starcie dobrą kasę, poza tym pokój taniej wychodzi, można odkładać... Zresztą, nic tu nie ma do rozumienia - martw się o siebie i naucz się sensownie wyrażać swoje myśli. 🖐️

Gość ixyyyyyyyyyyy
jak kogos nie stac na zakup mieszkania to niech wynajmuje, cale a nie jakies pomieszczenie w mieszkaniu gdzie taki facet np zaprosi dziewczyne? co jej zaproponuje? wspolna przyszlosc w wynajetym pokoiku? w pewnym wieku ludzie musza miec wlasny, staly kat a nie co chwile zastanawiac sie czy ktos nie wypowie umowy ile mozna wynajmowac? na studiach, rok czy dwa po studiach rozumiem, ale cale zycie? i na starosc sie tulac po obcych mieszkaniach

,,jak kogos nie stac na zakup mieszkania to niech wynajmuje, cale a nie jakies pomieszczenie w mieszkaniu'' Dlaczego dyktujesz komuś jak ma postępować w życiu? Różnie się ludziom układa. Nie oglądaj się na innych. Dociera do ciebie, że każdy może żyć wg swojego widzimisię lub - prędzej - możliwości? Zejdź na ziemię...

Gość ixyyyyyyyyyyy
a zyj sobie jak chcesz jak dla mnie to i do konca zycia mozesz gnic w jakiejs klitce u obcych ludzi

Nie mam zamiaru nigdzie gnić - nie wypowiadam się w kontekście swojej osoby. Piszę tylko o niewtrącaniu się w cudze wybory i nienarzucaniu swojego stylu życia. Jeśli facet w wieku 30 lat mieszka na stancji - jego los. Nic mi do tego. A czy jakaś dziewczyna będzie chciała z takim być to też nie mój interes. I tyle. 🖐️

Gość jk nnt....
własnie o to chodzi zeby chociaz wynajmowac mała ale własne

Gość jk nnt....
własnie o to chodzi zeby chociaz wynajmowac mała ale własne

Gość niebieski ptak o duzych skrzyd
w Krakowie to madre dziewczyny mieszkaja, dla mnie kupowanie mieszkanie na kredyt jest przegrana zyciowa i mam prawo miec takie zdanie, oraz zakladanie bezndziejnych gniazd zeby miec wzajemne kolko frustracji, jestem niebieskim ptakiem i ani mysle sadowic dupy w jednym miejscu, mam jedno zycia szkoda je marnowac na kupno mieszkania i zakladanie rodziny i dogorywac tak zycia, ten model jkest martwy dla mnie

wiesz -ktos kiedys obliczyl ze mieszkajac cale zycie w wynajetym mieszkaniu wydasz mniej niz kupujac mieszkanie.....nie wiem jak to obliczyl ale obliczyl

Gość jacekkk..
jeśli w Warszawie kawalerka kosztuje 1500 na miesiąc to rocznie jest to 18 tys a po 20 latach 360 tys za tyle kasy kupisz mieszkanie

Gość jacekkk..
w wawie tyle płacę za pokój

Gość nie pamietam jak to buylo
Dobrze obliczyl ;-) Nie oplaca sie kupowac mieszkania, chyba ze za gotowke, ale w zyciu wiazac sie kredytami, nie brac kredytow i zmusic idiotyczny rzad do zmian, a nie manipulowac ludzi i okradac ich cale zycie. W Austri moi rodzice maja mieszkanie, ktore nalezy im sie dozywotnio, placa rachunki i zyja spokojnie. Skad rodacy maja miec pieniadze na mieszkanie, w duzym miescie dobre mieszkanie to kosz min 350 tys zl, zwykle zapyziale 30 metrowe 150 tys zł, w zyciu bym sie w cos takiego nie pakowala!!! Poza tym nie mam zamiaru wiazac sie z jednym miejsce na cale zycie, dla mnie to tez porazka i strach, a tym sie nie kieruje w zyciu.