Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treleulele

znowu wystawiona do wiatru ;/

Polecane posty

Gość treleulele

tylko ja tak potrafie. sobota wieczor, mialam sie spotkac z kolezanka. siedze wystrojona od dwoch godzin, zabijam czas w internecie i czekam az sie odezwie, bo miala dac znac jak wroci do domu. bardziej zalosnie sie nie da ;/

Gość fit- a
a umówiłas sie na konkretna godzine?

Gość treleulele
nie, miala dac znac jak wroci, nie mowila ktora to bedzie, ale zakladalam, ze raczej wieczorem. pewnie zaraz napisze, ze jej cos wypadlo. wszystkim ostatnio cos wypada kiedy mam sie z kims spotkac ;/

Gość fit- a
ile masz lat? tak z ciekawości pytam. Ja nigdy sie nie syzkuje jak się nie umówiłam na konkretna godzine

Gość treleulele
23 ;/ poprostu nie chcialam takiej sytuacji kiedy ona zadzwoni i powie 'dawaj chodz idziemy gdzies' a ja w dresach i rozczochrana. wolalam sie chociaz ogarnac wczesniej, pomalowac i uczesac zeby nie tracic potem na to czasu.

Gość fit- a
ja mam 25 ale zawsze sie umawiamy na konkretna godz ze znajomymi zreszta ona tez musi miec czas na wyszykowanie pociesze cie ja odpuscilam sobie wyjscia prze 2 miesiace i kibluje teraz w domu przez pisanie pracy magisterskiej koszmarr ;((

Gość treleulele
czasem sie czuje tak cholernie samotnie. niby tylu ludzi wokol,a jednak czlowiek czuje sie sam jak palec. ostatnio czesto mi sie tak zdarza, ze kiedy chce sie z kims spotkac to albo nie moze, nie ma czasu,albo jak sie umawia to w ostatniej chwili odwoluje...

Gość jbut
ja moge z Toba wyjsc ;) pojdziemy na dzikie chlopy

Gość fit- a
a nie masz przyjaciólek?

Gość dzike chłopy są pod ochroną
:classic_cool: