Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venessinnna

dziwne badanie ginekologiczne, czy to bylo normalne?

Polecane posty

Gość venessinnna

Jakis czas temu bylam u ginekologa prywatnego ponoc bardzo dobrego. Wyszlo mi, ze na macicy mam slady brodawczaka wirusa HPV. Ginekolog powiedzial, ze bede musiala to wypalic, dzis bylam umowiona na wypalanie. Wczesniej powiedzial, ze bedzie tez ogladal gardlo (mowilam, ze mialam stosunki oralne) i pytal czy byly tez stosunki analne. Powiedzialam mu, ze nigdy nie mialam stosunkow analnych, ale on stwierdzil, ze musi mi tez zbadac odbyt, bo wirus mogl przejsc. Nigdy nie mialam takiego badania, ale jego forma byla dla mnie bardzo dziwna i zawstydzajaca. Kazal mi na kozetce ukleknac jak w pozycji na pieska i wypiac tylek mocno do gory. I wkladal mi tam taki sprzet jak bada sie dopochwowo z jakas kamera. Czy takie badanie doodbytnicze tak wyglada?

Gość ixyyyyyyyyyyy
a jak mialoby wygladac? mysl kobieto

Gość venessinnna
Odbyt sie bada z takiej pozycji na pieska?(jeszcze kazal mi tylek wypinac do gory mocno)? Nie wiem, nie mialam takiego badania nigdy wczesniej, dla mnie to bylo dziwne i ponizajace:o

Gość ixyyyyyyyyyyy
no jakos musial sie tam dostac seks analny tez sie tak uprawia, bo jest najlepsze dojscie

Gość troche mi tak jakoś zle
tfuuuu złapała syfa a robi afere z badania:-(

Gość lkjhgfdsazz
a na pewno wkladal ci tam sprzet taki jak do badania dopochwowo? moze inny sprzet ci zaladowal? :D

Gość inna niz wszyscy inni
przeciez to provo 😴

Gość w3ed3dwr3
moze inny sprzet ci zaladowal? o kurrwa jebłam :D :D :D :D

Gość rockgirl28
provo hahahaha

weź daj spokój ja też to miałam w tyłku z powodu błony :O:O:O:O the worst experience ever no ale w końcu przyszłam się zbadać, no ni? martw się o tego brodawczaka lepiej

Gość venessinnna
Przysiegam, ze to nie jest provo. Wirusem sie martwilam bardzo, ale mialam robiona cytologie i biopsje i wyszlo, ze to nie jest typ wirusa rakotworczego i po wypaleniu nie ma juz sladu po nim. Ja naprawde zastanawiam sie, czy takie badanie przeprowadza sie w taki sposob, chyba mam prawo wiedziec? Co prawda nigdy nie bylam tak badana, ale wydawalo mi sie, ze mozna normalnie lezac na boku tez zbadac odbyt. Ten lekarz poprostu choc jest podobno bardzo dobry, wydaje mi sie taki z niego troche typ podrywacza, choc moze to moje mylne odczucie.Chcialabym wiedziec, jesli ktos byl badany doodbytniczo, jak u niego to wygladalo.

ja byłam w pozycji tak jak normalnie u gina po nieudanych próbach zrobienia normalnie :O wypiąć bym się nie wypięła choć i takie badania bywają jak u proktologa

Gość venessinnna
Czyli takie badania bywaja i sa normalne? Tylko tyle chce wiedziec, jesli ktos potrafi mi odpowiedziec.

a w jakim celu ginekolog mialby ci w dupe zagladac whedif? przeciez pochwa to pochwa a odbyt to odbyt, jednym zajmuje sie ginekolog a drugim proktolog. jak niby mozna zbadac pochwe przez odbyt? przeciez tam nie ma zadnych okienek czy cos w tym stylu wiec w dupie to on gowno zobaczy :o

Gość ixyyyyyyyyyyy
tak, zdecydowanie ginekolog chcial poderwac twoj odbyt puknij sie w glowe

Gość ixyyyyyyyyyyy
TAK TAKIE BADANIA SIE ODBYWAJA TAK TAKIE BADANIA SA NORMALNE

to jest badanie transwaginalne odbyt i pochwa są przedzielone cienką ścianką żeby nie uszkodzić błony, w takim celu

Gość venessinnna
Nie chodzi mi o podrywanie:o Poprostu pomyslalam, ze moze to jakis zbok i chcial specjalnie sobie popatrzec, tym bardziej, ze jak mowilam nie mialam stosunkow analnych.

whedif jak nazwa wskazuje badanie transwaginalne polega na badaniu waginy a nie odbytu :O co z tego ze blonka jest cienka jak przez nia i tak nie zobaczy szyjki macicy ani scianek pochwy :O

Gość ixyyyyyyyyyyy
tak, chcial popatrzec :o kobieto on codziennie bada iles tam kobiet, nie jestes wyjatkowa tylko dlatego, ze masz wirusa chcialas sie dowartosciowac, bo lekarz leci na twoj tylek?

czyli mowisz o czyms innym... to sie zdecyduj i nie wprowadzaj mnie w blad 😠

na jedno wychodzi autorce chodziło o doznania nie o przedmiot badania :-P

Gość gość
No przeciez zrobil ci dobrze nie narzekaj

Gość 34rt6
A moze cie zerznol a ty nie wiesz

Gość gość
Ciesz się że badał Cię w tej pozycji a nie na fotelu, bo miałam to usg u baby i robiła mi normalnie na fotelu, a wtedy to bardziej boli niż od tyłu.

Gość gość
debil prawik prowo zaklada. wsadz sobie swojego mikrusnego k***sika do szuflady i mocno przytrzasnij debilu

Gość gość
o matko, od czytania o tym badaniu to mnie d*** zaczęła boleć!!