Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ms. Magoo

Najlepsze muzyka z lat 89 - 99?

Polecane posty

Gość Love rules
Uwielbiam Depeche Mode :D

Gość Barwy nocy
a ja uwielbiam Closterkeller ;) ale Agnieszkę akurat mniej. Posłuchajcie : Senne macanki, Bez odwrotu, A nadzieja, Violette, Spokój.. Mogę wymieniać bez końca :)

Gość Barwy nocy
Migotka - fanka? Ja siebie wielką fanką nie nazwę, jeszcze na koncercie nie byłam :) ale z ich kawałków chyba już większość przerabiałam :) Ostatnio najbardziej polubiłam - "Mogę tylko patrzeć" W ich muzyce najbardziej cieszy mnie to, że gdy tylko jakimś kawałkiem troszkę sie znudzę ( za często słucham ) zaraz pojawia się kolejny który na nowo fascynuje i tak w kółko :)

Gość Syntetyczny
Gość Syntetyczny
Ta cisza jest wymowna. Ludzie wychowani na mainstremie. Hehe :D

ta cisza jest wymowna , bo oprócz daft punk - reszta twoich linków , to czysta porażka i jak jesteś na nich wychowany , to współczuję...💤:D

a właśnie - miałem dodać do tematu, że damascenka i migotka , ze grają na nerwach "pierwsze skrzypce...":classic_cool:

Gość Syntetyczny
Sprawdziłem konto i nie widzę tam przelewu na poczet recenzji mojej osoby. Rozmawiamy o muzyce. Ma ona różne oblicza. @Rev.. Oj to chyba pozostaje mnie współczuć. Ale uroczo, że chciało Ci się wyrazić swoje zdanie na mój temat. Ma ono dla mnie wielkie znaczenie. :D

syntetyczny podaj więcej linków , to bardziej cię poznamy - zyskasz moze jakiekolwiek znaczenie ... :classic_cool: