Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapieksa

Nie chcę przegrać życia jak moi rodzice

Polecane posty

Gość zapieksa

Dlatego od tej pory nie będą mi mówić jak mam żyć :) Jak mają zamiar pokierować moim życiem tak jak swoim to ja dziękuję :D żal mi ich :d 🖐️

Gość Tak tak :)
A co robisz czym się zajmujesz ? Masz jakieś cele żeby coś ze swoim życiem zrobić ?

Gość uwierz temu ktory
to co się nie podoba w ich życiu?>

Gość zapieksa
Na razie studiuję, ale czuję, ze chyba rzucę to i wyjadę za granicę Co mi się nie podoba? wszytsko:D matka nawet sama biadoli, że przegrała życie. oczywiście używa innych słow, ale wychodzi na to samo:D co to za życie?pracują na produkcji. ojciec jest wózkarzem, a matka skleja kartony :D poznałam świetnego chłopaka, którego rodzice pracują na wysokich stanowiskach a ja co mam mu powiedzieć? Wstyd mi za to. Są ubodzy w kulturę, mało obyci w świecie, nawet nigdy nie wyjezdzaja na wakacje. Nie są wykształceni, nawet nie mają matury. Matka ciągle plotkuje z babką na temat sąsiadów. Zagląda im w okna dosłownie, interesuje sie wszytskim. Wie kiedy sprzątają, kiedy gotują, kiedy ktoś do nich przyjechał...na temat ojca wole sie nie wypowiadać, bo to już całkiem dno. Pijak 🖐️ oceńcie sami

Gość prawictwo pospolite1
ja tez przegrałem zycie , ale mam porzadnych rodzicow . Nie sa dobrze wykształceni , ale nie piją i nie obgadują nikogo .

Gość zapieksa
matka nie pije, ale ojciec po cichu popija, przez to było wiele awantur w domu. gdyby nie męska ręka matki w tym temacie to ojciec chlałby jak rasowy zul. matka ma fiola na punkcie rodziny swojego byłego z przed 20 kilku lat :D interesuje się nimi jak kretynka. kiedyś specjalnie przychodziła do mojego pokoju (bo jest widok na ulicę) o okreslonej godzinie, by zobaczyć jak jej były i jego żona jadą z pracy 🖐️

Gość zapieksa
no co? niesmieszne?:D

Gość zapieksa
jak bylam mała spałam z nimi w pokoju i jak ojciec był w pracy na noc to matka gadała sama do siebie...nie były to jakieś pojedyńcze słowa, tylko normalne opowiadania :O wyzywała w nich ojca i jego rodzinę...kurwa właśnie zrozumiałam, ze mam nienormalną matkę :O

Gość zapieksa
chcecie wiecej smiesznych historii? piszcie, na pewno znajdzie sie wiecej

Gość Ciekawie mówicie
Co z tego, że na produkcji? Ciesz się, że masz co jeśc. Tak łatwo się innych ocenia. Nie mów hop dopóki nie przeskoczysz.

Gość zapieksa
żyję z nimi ponad 20 lat więc uwierz, że znam ich trochę i zdanie o nich wyrobiłam na podstawie wielu niezbyt miłych wydarzeń z ich i mojego życia :D

Gość zapieksa
Kazali mi studiować dziennie, więc niech mnie teraz sponsorują 🖐️ no chyba, ze chcą bym sama sobie znalazła sponsora, no problem :)

Gość jhkjhk
jak zamierzasz to zminic,nie chcesz zamieszkac z chlopakiem?

Gość Ciekawie mówicie
Ale nadal nie widzę powodu, żeby się z czegoś tu cieszyc.

Gość zapieksa
nie mam chłopaka. ten, o którym mówiłam to przeszłość. musiałam to skończyc, bo ja i on to 2 rozne światy.

Gość a moja rodzina,
jest dysfunkcyjna :)

Gość Nieprzegrzaniec
Dobra jesteś, cho do mnie, zaopiekuję się Tobą.

Gość jhkjhk
co studiujesz?