Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze paralimpiady

paraolimpiada ma w sobie coś odtręczającego, nieludzkiego, też macie odczucie?

Polecane posty

Gość nienawidze paralimpiady

olimpiada - normalne zdrowe,sportowe rozgrywki mundial - wspanialy sport mezczyzni, jazda konna, golf - klasa a paraolimpiada? okropienstwo!

Gość słownik polsko-niemiecki
Wiesz co odróżnia zdrowych sportowców od niepełnosprawnych sportowców- DETERMINACJA. Ci by móc uczestniczyć w paraolimpiadzie najpierw muszą pokonać siebie: swoje ograniczenia, swoje braki, swoją niepełnosprawność, a potem innych. Popatrz na ilość medali olimpijczyków a zdobytych na parolimpiadzie w 2012r. I których jest więcej. Daje do myślenia.

Gość leloom poleloom
a kto ci każe ją oglądać :o moze w koncu wylącz tv i zrob coś pożytecznego smrodzie

Gość analiza liza
medal dostaje zawsze ten kto ma większą ułomnośc a z tego co słuchałam większość tych sportowców to wypadki samochodowe w kolarkę wjechała ciężarówka gdy stała na przystanku złotego medalistę skoczka przejechal samochód na pasach itd

wypierdalaj whefid - pomarańczko, skąd wiesz? Twój wpis jest tak głupi że chyba to Ty napisałeś pierwszy post

Gość słownik polsko-niemiecki
A dla mnie paraolimpiada to triumf człowieka nad jego ułomnością i dowód wielkiej siły woli, hartu ducha.

Gość analiza liza
nie ma co ogladać bo TV Polska nie transmituje tych zawodów

Gość xcsdre
no widzisz. Brzydzi cie to biedulko, co ? Amatorko sweet foć

Gość odrombie se noge i pojde na ol
tylko analiza liza jest normalna, a wy tu sie madrzycie a o i tap macie wylane na ulomnych i tu udajecie swietych :D

Gość tak to widze
idioto w kazdej chwili mozesz i ty stac się inwalidą i co wtedy powiesz jak ku-wo smiesz tak sie wypowiadac o tych ludziach szacunek szmato powinienes miec dla nich a nie pogardę ,zobacz ile zdobyli medali zlotych i tez walczyli z najlepszymi zawodnikami na swiecie w swoich dyscyplinach zycze4 ci kireaturo zebys mial wypadek i zostal inwalida to moze wtedy inaczej spojrzysz na tych wspanialych ludzi ...ogladalem wiekszosc transmisji w UKRAINSKIEJ TV cos wspanialego ci ludzie dawaqli z siebie wszystko ............jestem pelnosprawny ale kilka lat pracowalem w S.J i poznalem tych ludzi .......

Gość równo
Jest w tym coś zadziwiającego. Czy ten nadludzki wysiłek wychodzi im na zdrowie?

Gość leloom poleloom
nie trzeba być świętym żeby mieć szacunek do tych ludzi i do tego co robią. przynajmniej są szczęśliwsi i do czegoś dążą.

Gość analiza liza
bo jestem obiektywna i trzeba własnie zaznaczyć że te ulomności wynikaja z powodu biedoty państwa i niedbalstwo o obywatela choroby które można uleczyć albo masa wypadków samochodowych spowodowanych złymi drogami, przepisami i chamstwem bo jak tirowiec prowadzi samochód 24 godziny nonstop bo tak szef karze to w końcu wjedzie w kogoś

Gość tu na wózkach...
pierdolicie tu świetoszki, a ja zgadzam sie z autorem/ka taka olimpiada jest żałosna, zreszta jedni nie maja nogi inni maja zwichniete te zawody nie są fair i tyle wiec sa fikcją tak samo uwazam o danone cup

Gość rybna whedif
dla mnie tez to jest takie ohydne przepraszzam ale tak czuje :O

Gość gość
Paraolimpiada jest odstreczająca nie dlatego, że biorą w niej udział niepełnosprawni tylko dlatego, że zasady na których się opiera są pozbawione logiki i nie mają nic wspólnego z jakimikolwiek ideami. Fałsz i obłuda. Festiwal lewactwa.

Gość Leszy
Oglądałem kiedyś jakieś zawody, chciałem zrozumieć co dzieje się na ekranie. Do czego ci ludzie dążą, z jakimi przeciwnościami się zmagają i na jakich zasadach. Nic nie mogłem zrozumieć. Nie wiedziałem czy mam się wgapiać w kalekę by zrozumieć jego kalectwo czy może odwrócić wzrok, czy też traktować go jak bym kalectwa nie dostrzegał. A komentator i realizator, tak jakby chciał sprostać wszystkim tym odruchom. To jakiś absurd!

Gość gość
przypomnijcie sobie co starożytni Spartanie robili z kalekimi dziećmi. Nie, nie wysyłali ich na igrzyska olimpijskie.