Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila.jana

czy cos ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość lila.jana

mam 24 lata, dlugo nie moglam spotkac faceta na swojej drodze , zapewne dlatego ze jestem spokojna nie lubie duzo gadac czasem niesmiala, ale ladna zgrabna szczupla zadbana - przynajmniej tak mi mowia znajomi, no i stalo sie poznalam faceta,jestesmy razem od 2 mies, niestety mamy inne potrzeby tzn on bardzo nalega na seks (ja jestem dziewica wiec nie chcialabym sie z tym spieszyc) on nalega na robienie mu loda i inne tego typu sprawy , mnie te wymagania przerastaja; ja szukam u faceta czulosci romantyzmu zrozumienia, czy jest cos ze mna nie tak,ze chce poczekac z seksem ? wiem ze 24 lata to juz nie nascie,ale boje sie wykorzystania, odrzucenia,: ( nie wiem czy moje myslenie jest w porzadku , gdyby ktos mogl to przeczytac i wyrazic swoje zdanie...bylabym wdzieczna

Szczerze? Olej faceta który myśli główką a nie głową. Bo jak by kochał to by zaakceptował twoja decyzję że chcesz z seksem poczekać.

Gość Gieniek w gomakach
E , tam !

Gość lila.jana
nie prowokacja a przyklad z zycia

Że niby siedzicie sobie a ona nagle wypali: "A zrób mi loda" - tak? Gdybyś nie wtrącił/a wątku o lodzie to by się ktoś pewnie nabrał ;)

Gość Evvvvvka
Kobieto jest tylu facetow ktorzy daliby sie pokroic za taką kobiete - skromną, uczuciową, szanującą sie a ty związałas sie z jakims prostakiem. Daj sobie spokoj z tym gosciem, jestescie dwa miesiace, to tyle co nic a dla niego jestes tylko chwilową zabawką, ktorej nawet nie szanuje

Gość Cnotka niewydymka,
Dałabym sobie spokój z takim człowiekiem, też byłam dziewicą w twoim wieku i niczego nie zrobiłam wbrew sobie.

Gość lila.jana
wiem ze macie racje:( ale ja tak strasznie potrzebuje tego,zeby ktos o mnie myslal, pisal smsy, zebym miala z kim wyjsc...ze lape sie kogokolwiek , chyba wlasnie tak jest:( tez ciagle mam wrazenie ze on nie jest mnie wart,a dalej chce z nim byc, tyle juz zaangazowalam uczuc emocji siebie w ten zwiazek, jak to teraz tak po prostu przerwac, makabra:(

Gość njhkjh
moglabys podac gg?

Gość stjudentkaaaaa
a mówiłaś mu że chcesz poczekac? ze dla ciebie za wszesnie bo jestes dziewicą?

Gość lila.jana
tak mowilam, on mowi ze to rozumie,ale zawsze dorzuci swoje 3grosze typu "jak dlugo to jeszcze potrwa , teraz jest mlodosc,teraz trzeba korzystac " takie ma podejscie , a ja chcialabym wypracowac najpierw cos wiecej niz tylko seks miedzy nami..

Gość njhkjh
36768254 to moje gg,odezwij sie,mysle podobnie jak ty i uwazam ze jeszcze powinnas poczekac

Do lila jana Dla mnie to facet nie dla ciebie!! Skoro tak nalega na sex!! Gdyby cię naprawdę kochał to napewno by nie nalegał, tylko by zrozumiał i docenił jaką ma wartościową kobietę.

Nie trzeba mieć swojej sauny wystarczy że wybierzesz się do Aqua Parku bądź do jakiegoś hotelu w którym mają saunę!! A pomasować może cię siostra brat koleżanka lub kolega!!

Gość kosmita_ma_swoj_nick
To normalne, że przy tak krótkim związku nie spieszysz się z seksem, byłam taka sama, tylko wcześniej niż Ty straciłam dziewictwo. U mnie sporo czasu minęło zanim poszłam z moim pierwszym poważnym chłopakiem do łóżka. Nie pozwól niczego wymuszać na sobie. Uważam tak jak Ty, że najpierw czułość, bliskość emocjonalna, a potem dopiero seks.