Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidorowaZupa28

zostawił mnie dla panny z dzieckiem!!

Polecane posty

Gość pomidorowaZupa28

dziś minęłoby nam 5 lat- ale on dwa tygodnie temu po powrocie z wakacji oznamił że jest inna- laska ktora ma dziecko, nie ma meza, jest wolna ipt.. ladna zgrabna.. i z nia mu dobrze..:( nie umiem sie pozbierac. jakby mnie lktoś mlotkiem strzelił

Gość można się było tego domyśleć
przecież faceci zdradzają i zostawiają, choć to nie zawsze, czasem lubią miec dwie naiwne ruchadła na raz. widocznie tamta druga daje mu dupy bez ograniczeń albo się znudził Tobą

Gość tamta pewnie dardziej dojrzała
do poważnego związku a ty jako bezdzietna kobieta pewnie byś i tak go zdradzała i szlajała się

Gość Margerita_Szoł
Zupa- nie martw sie! oni ZAWSZE od takich wracaja.. choćby nie wiem jak się teraz zarzekał- długo nie wytrzyma. A pisanie w stylu ze takie niby sie wyszalały i maja poukladane w glowie.. tiaaa. jasne. tak sie wyszalały ze sobie bachora zrobiły i tak maja poukładane w glowie ze same go wychowują bo dały dupe pierwszemu lepszemu. PRAWDZIWY FACET nie będzie brał cudzego bachora na wychowywanie. I wiem co mówie. Poczekaj- minie rok, góra dwa juz nie będzie mu tak kolorowo. Nie masz co za nim rozpaczać- nie jest wart tynfa skoro 5 lat rzucił dla jakiejś panienki... nie becz mała :)

Gość ja powiem tak oto
no to sobie polepszył :)

nie uważałaś co robisz, to teraz rób jak uważasz kochana;) Znajdź sobie innego chłopa i już, tego kwiatu to pół światu!

Gość fhfg
"A pisanie w stylu ze takie niby sie wyszalały i maja poukladane w glowie.. tiaaa. jasne. tak sie wyszalały ze sobie bachora zrobiły i tak maja poukładane w glowie ze same go wychowują bo dały d**e pierwszemu lepszemu." W przypadku kobiet to akurat tak jest: ciągle gadają, że jak facet miał panienki na koncie to już się "wyszalał" a jak nie miał żadnej to na pewno zdradzi i będzie chciał spróbować z inną. Więc teraz i tu odwróciliśmy sytuacje

Gość wiedzma Hogata
Zupa, nic sie nie martw. Samotne matki, bardzo czesto sa oderwane od rzeczywistosci i robia rzeczy nieslychane, zeby tylko utrzymac przy sobie faceta, ale mozesz byc pewna ze takie uklady nie dzialaja na dluzsza mete. nie deprecjonuje samotnych matek, ale to co widzialam przerasta nawet moja tolerancje glupoty.

Co to za różnica dla kogo cię zostawił? Zostawił to wystarczy! Panna z dzieckiem gorsza? Czy o co chodzi? I z dzieckiem i bez ma cipe:-)

Gość Wzielas sie za zajetego
Zamienil stryjek siekierke na kijek ;) Znajdziesz sobie lepszego.

Gość Wzielas sie za zajetego
Nom jak sie jest panna z dzieckiem to sie raczej nieostroznym bylo ;)

Gość no poczytalam...
mysle ze autorke boli raczej to ze wolal kogoś z bagazem niż ją ... a tak naprawdę to wiem co czujesz autorko bo koleś ktory 5 lat rzuca dla baby z dizeckiem ( czy nawet z kotek, psem....- niewazane dla INNEJ baby) jest idiotą.. nie neguje samotnych matek- moja mama tez mnie sama wychowala- ale ona nigdy nikomu zwiazku nie rozbila..

Gość Margerita_Szoł
Zupa- podstawa dl Ciebie jest myslnie ze to nie TY jestes ta gorsza!!!! absolutnie! 5 lat to kupa czasu- popatrz ile z tego związku wyniosłas.. zoabczys zjeszcze sobie ulożysz zycie, tylko trzeba czasu.... INWESTUJ TERAZ W SIEBIE!!!

Gość mlanywiec
a skąd był ten facet? Chyba znam podobnego skurczybyka? Może z okolic Bydgoszczy?

Gość trzynastymiesiac
nie rozumiem co cię tak boli ze cię zostawił dla panny z dzieckiem czy ze cię wogole zostawił? a co to za znaczenie ze dla panny z dzieckiem? a jak by była dziewica to bys się lepiej czula? to chyba nie ma znaczenia czy ma dziecko,kota czy psa.poprostu jest inna.

Gość mlanywiec
pomidorowazupa28: czy ten facet był z okolic Bydgoszczy? To bardzo ważne..

Gość RaZR
Nie ma to jak kobieta z dzieckiem. Taka to potrafi docenić faceta, bo wie jak łatwo go stracić.

Gość co za świat co za ludzie
trzynastymiesiac MAsz rację. I co z tego,że panna z dzieckiem? Widać była lepsza od Ciebie. Może inteligentniejsza? Może ładniejsza? Może miała jakieś inne cechy których ty nie posiadasz? Zaraz,że lepiej daje. Tak to dobre wytłumaczenie dla frustratek. Była lepsza i tyle. Pogódz się z tym i żyj dalej. facetów pełno.

Gość simaaa
do autorki takie zycie. ale problem by byl wttedy wiekszy gdybys miala z nim dziecko i wtedy by odszedl..popatrz w ten sposob. nie ma tego zlego itd..;)

"PRAWDZIWY FACET" nie wezmie sobie kobiety z dzieckiem W takim razie jaka definicja określa prawdziwego faceta ? Kobieta z dzieckiem czy bez to wciąz osoba. Jaka nienawiśc kipi do matek. A ze lepiej sie bzyka ? to argument ? bylas u niej w sypialni ? wiesz jaki sex preferuje? Dno. Zostawił Cię bo ona dała mu cos czego Ty nie mogłas, w jakims stopniu ona mu bardziej pasowała. Tak zachował się jak świnia,ale facetów jest od groma i nie ma co płakac za takim,lepiej że odszedł teraz a nie gdy bys zaszła z nim w ciąże i to Ty byś była ugotowana.

Gość Kubek czekolady 26
autorko, nawet nie czytaj tych bredni ktore tu inne laski wypisuja- one chyba muszą sobie jakoś ulzyć.... Prawda jest taka- że nie wazne czy do panny z dzieckiem, czy do innej.. bzdura.. po 5 latach zostawić dla laski z dzieckiem- nie masz kogo żałować. Przed Toba zycie całe - bo rozumiem za masz 28 lat? NO i co z tego! ciesz sie tym co masz, rozwijaj sie, nie szukaj na siłe nizego. To jest czas, ktory wykorzystujesz tylko dla siebie! a jemu krzyż na droge:) powiem ci z mojego doświdczenia- moj byly te zodszedl do laski ktora ma male dziecko, dopoki sie do niego nie wprowadzila bylo ok- potem nei wytrzymał ze maly i ze obowiązki... cóż, zycie :) milosc sama przyjdzie- zobacyzsz :) PRAWDZIWA MILOSC !

Gość Mlenywiec
autorko! odezwij się, to ważne..

Gość takasobiejestembabka
Kochana,nic sie nie martw :) Pomysl sobie tak - mialas balastr na plecach, a nie PRAWDZIWEGO FACETA. Prawdziwy facet nie zostawia o 5 latach praktycznie bez wyjasnien (z tego,co zrozumialam),od razu wiążąc sie z inna baba. Prawdziwy facet dbalby o dobro i samopoczucie osoby, z ktora byl tyle lat i przynajmniej staral sie poczatkowo nie ranic jej swym "nowym zwiazkiem". To zwykly "balastr' dla baby :) taki ceizar, ktory musisz nosic na plecach i wiezc go przez zycie, niczym taki konik garbusek... POMYSL, ze teraz ten balastr po prostu zgubilas po drodze. Teraz on musi wziac na swoje plecy cos innego. Kobiete i jej dziecko, z naciskiem na dziecko, a to nie lada wyzwanie. To on teraz bedzie konikiem garbuskiem :) a Ty z powrotem nazwij siebie mlodym zrebakiem, pelnym sil i wigoru, zaczynajacym OD NOWA :) z tyloma perspektywami... Ty zafundujesz sobie SPA, on tyle samo wyda na dziecko, nie swoje. Ty, po poznaniu nowego faceta, wybeirzesz sie z nim w romantyczna podroz we dwoje. On juz moze o tym zapomniec. Trzymaj sie :) mowi Ci to stara weteranka,wsyzstko sie ulozy:)

Gość pomidorowaZupa28
Dzieki dziewczyny.. podniosłyście mnie torche na duchu.. ja już do niego czuję tylko złość - niesamiwty żal i ból. To były moje najlepsze lata a on obnosi się ztym uczuciem do innej jakby wygrał los na loterii... takie to wszystko dziwne takie sztuczne, takie jakieś nierealne :( W odpowiedzi do pytania o Bydgoszczy- nie, z okolic Warszawy

Gość Mlenywiec
i nazywa się Wojtek?

Gość pomidorowaZupa28
nie.. nie rozumiem skad takie dziwne pytania- nie nazywa sie wojtek :/

Gość -----------------
A ja nie rozumie jakie znaczenie ma dla Ciebie fakt, ze panna ma dziecko?

Gość Kafteriuszszszsz
Kobiety jakie wy zawistne jestescie.. dajcie tej dziewczynie spokoj- ona cierpi i ma prawo. Fcaet dupek, skoro chce sie pobawic w dom niech spierdala do tamte, ty sie nie przejmuj- lepiej na tym wyjdziesz niz ona.

Gość margerita szoł znawczyni
świata. weź lepiej nic nie mów.

Gość Kafteriuszszszsz
ale ona akurat dobrze powiedziala- o co ci biega?