Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o maj gud nes

przed chwila znalazlam w telefonie mojego

Polecane posty

Gość o maj gud nes

Maz poszedl rano do pracy. Zapomnial telefon. Pewnie bym nie zauwazyla, bo lezal gleboko w szufladzie, ale przyszedl sms... Ja juz nie wiem co o tym myslec! Jakas dziwka mu napisala: dziekuje skarbie za pyszne sniadanko I uroczy poranek a do tego duzo buziaczkow- sraczkow kurwa! co to ma byc? Co mam zrobic? Zwariuje jesli sie okaze, ze to do niego.

Gość chjjdjjj
teraz to ona mu pewnie przedobiedniego loda robi buhahahah

Gość o maj gud nes
Dodam, ze w jego kontaktach nie ma zapisanego tego nr dlatego to moglabyc zwykla pomylka. Ale jak to sprawdzic? Moze gdzies sprawdzic wlasciciela tel po numerze? To nr z orange.

Gość o maj gud nes
Zeby Tobie przypadkiem tego loda nie zrobila. Glupi zart :/

Gość kkkjaajahdbc
czy ty myślisz? przecież śnaidanko jadł z Tobą:-)

Gość bsdfsgfdgdfsgsdfgs
albo jej teraz cipke liże taką smaczną , oczywiście po obiedzie tez będa buziaczki z języczkiem i penetracja jej całego ciała

Gość o maj gud nes
Pracuje ktos moze w sicie orange? Prosze o pomoc!

Gość o maj gud nes
Nie jadl ze mna sniadanka, bo ja jeszcze spalam. ludzie czy wy nie mozecie byc choc raz powazni? Myslalam, ze dzieci juz poszly do szkoly.

Gość racjaracjaaaaaaaaaaa
cienka chyba jestes skoro posuwa inne

nie wiem czy to zart czy nie :O Ja bym absolutnie NIC nie zrobila, czekała bym na dalsze smsy i zrobila to czego nigdy nie robie- szperala w tel męża, sprawdzila rozmowy, wiadomosci wyslane itp. Poczekaj, co sie stanie, jak zobaczy ze wiadomosc odebralas. Zeby kogos oskarzac musisz miec cien wątpliwosci. A jak dasz po sobie poznac to sie nie dowiesz czy to byl jeden ra zczy nie. Tu potrzebne jest sledztwo. Bo mąż do niej zadzwoni i powie zeby wiecej nie pisala. I co wtedy zrobisz? On Ci sciemni ze to byla pomylka z usmiechem na ustach i tyle.

Gość powiem i ja......
odpisz na tego smsa ...napisz : a nie pomyliłaś się czasem ? i zobaczysz czy będzie jakiś odzew....jak baba odpisze używając imienia Twojego męża to wszystko jasne.....

Gość ekhm ekhm
To jej coś odpis, tak wiesz, zadaj moze jakieś pytanie żeby wybadać grunt.

Gość o maj gud nes, a Ty bywasz
poważna ? kiedy ?

Gość o maj gud nes
Mam pomysl,jest ktos chetny z dobrym sercem co zadzwoni pod ten nr w celu niby przeprowadzenia ankiety? nie jestem cienka, zawsze mnie wychwalal, ze jeszcze takiej jak ja to nie mial.

Gość hahahahahajajaaaajuhuuu
a ja właśnie uwielbiam wyrywać facetów żonatych (i to robię) bo wtedy jak on mnie pieści myślę sobie , że ta kura domowa właśnie włosy z głowy sobie rwie co on robi szkoda mi was matki polki

Gość niewiemsama
a o ktorej rano poszedł do pracy? i o ktorej dostalas smsa??

Gość kADJKADJ
no wlasnie odpisz tak jak pisze osoba wyzej!

Gość fsfergdfgrtdfgbfd
no właśnie dlatego ze cie tak wychwalał tzn ze jest odwrotnie i szukał albo juz miał ha ha ha ale wy jestescie naiwne jak ja sie ciesze ze interesuje mnie u mezczyzn tylko sex i kopa w dupe

Gość ekhm ekhm
Czemu nie wybierzesz najprostszego wyjścia, czyli odpisania jej?

Gość o maj gud nes
Telefon juz przeszperalam. Nie ma zadnych innych sladow. Smsow, polaczen, ani zdjec. Nic nie wskazuje na to, ze ma z kims romans. Ale podsuneliscie mi swietny pomysl, nic mu nie powiem o tym, jak on sam zobaczy ze przeczytalam to bedzie sral po gaciach I nie wroci do tematu, a jesli to pomylka to sie mnie zapyta co to za sms.

Gość kADJKADJ
hahahahahajajaaaajuhuuu nie masz sie z czego tak radowac bo jestes zwyklym worem na sperme jak widac :-)

Gość odcnpwevnipve4
leć do kiosku, kup sobie starter za 5 i zadzwon pod ten numer. moze poznasz głos i okaze sie że to jakas wspólna znajoma wasza? podaj się za ankietera:P wszystkiego sie dowiesz;)

Gość ten Twój temat z rachunkiem
w spodniach męża też był taki ciekawy :D Coraz lepiej piszesz, masz talent/ sorki ale i tak nie czytaja wszystkich postów/ .

Gość o maj gud nes
Do pracy mial na 8, ale wiem, ze dzis mial isc wczesniej, bo wczoraj dostal telefon od kogos, ze ma byc jakas kontrola rano, a ze on ma klucze do budynku to musi isc otworzyc. nie napisze jej, bo jesli napisze ze to pomylka, a ona faktycznie jest jego kochanka to sie kapnie, ze to nie on.

Gość trutudruta
po c h u j rusalas ten tel?Teraz masz

Gość agata909
napisz zeby przyjechala dzis o 18 albo 22 bo chata bedzie wolna, zona na wakacjach z kolezanka czy cos

Gość mogłabyś pisać opowiadania
a tak marnujesz się na kafe, kotku

Gość madzia90
i jaka ankietę niby przeprowadzić jak się nazywa i czy bzyka się z Twoim mężem?? lepiej napisz do niej, że chyba nr pomyliła i zobaczysz co dalej

Gość o maj gud nes
Ty panienko co sie prujesz za pieniadze. Zal Ci dupe sciska bo stara panna jestes I jako stara panna umrzesz. Nikt nie chce sie z Toba zwiazac na stale, a to ze Cie przelatuja bo im sama nogi rozkladasz o niczym dobrym nie swiadczt.

Gość niewiemsama
właśnie, dobry pomysł z tym przyjazdem , napisz zeby przyjechała , jesli przyjedzie do waszego domu to wiadomo ze to jego kochanka, a jaki twój mężuś bedzie zdziwiony!!!