Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam opinii

Co powiecie na ten używany wózek ? link i foto:

Polecane posty

Gość szukam opinii
up

Gość LaMania
stan ogólnie dobry ale jak dla mnie za duży i za ciężki. jako gondola ok, ale spacerówkę od razu bym wymieniła.

Gość szukam opinii
Mieszkam na wsi i raczej ze spacerówką do miasta na zakupy czy załatwić spr. nie pojadę bo wezmę fotelik do tego wózka... Typowo drogi wiejskie, proste bez dziur i chodników... Myślę że wystarczy (?)

Gość LaMania
da radę :) na wieś będzie ok, łatwo się będzie prowadził. no i jak masz dom nie musisz dźwigać to jest ok :)

wyglada niezle :) sama jestem w ciazy i rozgladam sie za wozkami i te ceny mnie przerazaja..... wozek wyglada na calkiem zadbani i jest nie drogi, sama bym soebie taki kupila :) na szczescie mama obiecala ze sie zajmie wozkiem (tez uzywany) juz ma "upatrzony" od znajomego :)

Gość kalina z bursztyna
Nie lepiej kupić jakąś gondolę najtańszą za 200 zł z przesyłką ładną w miarę . Albo poszukaj jakiś lokalnych ogłoszeń to i tak na kilka pierwszych miesięcy , a dziecko i tak szybko wyrośnie. Kup fotelik od 0-25 kg( np http://allegro.pl/nania-foteliki-samochodowe-trio-comfort-0-25-bon-i2608176706.html lub http://allegro.pl/foteliki-samochodowe-nania-trio-luxe-0-25-kg-i2582716274.html ) DO tego czasu dziecko skończy 3 lata i wystarczy wtedy siedzisko zwykłe. Zainwestuj za to później w dobrą spacerówkę. Gondolę możesz sprzedać zawsze.