Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napady na słodycze!

Codziennie mam napady na słodycze! Co robić?

Polecane posty

Gość Napady na słodycze!

Ostatnio codziennie mam napady na słodycze! Opycham się nimi bez opamiętania! Potem mam wyrzuty sumienia i biorę leki przeczyszczające, które i tak nie działają :/. Co ja mam robić!?

Gość fhdrghtu
Pij olej lniany a przejda kompulsy, dodawaj do salatek, koktajli, wszystkiego, byle nie goracych potraw

Gość Dlaczego!?
jkhgfd Strzelić to ja tobie mogę -,-. mały psi kuta Tak, mam. Gdybym nie miała, nie pisałabym tego wszystkiego :/.

Gość my_little_pony
też uwielbiam ciasta i ciasteczka. ale póki dupa nie rośnie to jest smakowicie :)

pobierz chrom,ewentualnie lambioza daje tez takie objawy jak chec na slodkie,zbadaj sie na lamblie,nie zaszkodzi tez zbadac poziom cukru na czczo i po posilku

a jaka masz wage i wzrost? jezeli chec na slodycze przeklada sie na za duza wage,moze byc to objaw wlasnie cukrzycy

Gość maniana 11
moze masz tasiemca i grzybice wtedy ciągnie na słodkie jedz kiszone ogórki

no chyba ze jestes przed @ bo na jakis tydzien do 10 dni przed wzmaga sie ochota na glukoze, i jest to rzecz calkowicie naturalna ja np wlasnie tak mam i wiekszosc moich kolezanek rowniez :D

slodycze wtedy mozesz zastapic suszonymi owocami lub teraz sezonowymi lub gorzka czekolada 70%-80% ewentualnie sorbetami lodowymi lub lodami

Gość my_little_pony
tak, nie ma jak się rzucić na słodkie po 2 miesiącach diety. mniam ;)

Gość w polsce to nielegalne
nie kupuj to nie będziesz miała na co się rzucać :)

ja to nie mam takiego problemu,choruje na nadczynnosc wiec moge jesc i tak nie tyje,aczkolwiek nie cierpie slodkiego smaku no chyba ze wlasnie jestem przed miesiaczka,to wtedy nie pogardze o 2.00 w nocy polowa litrowych lodow waniliowych Grycana,ale to wyjatkowo wtedy,natomiast u mnie z kolei jest szalenstwo na slone -paluszki -pringelsy -orzechy :D

nie da sie nie kupowac podejrzewam :D,tak samo slonego jak slodkiego :D,znam dziewczyne co tak kocha slodycze,ze nawet cukier z cukierniczki wyje jak nic w chalupie slodkiego nie ma :D

Gość fghfdhd
Tancząca.. ja mam lekką niedoczynność też mam napady na słodkie ale muszę się pilnować aby tyłek nie rósł na szczęście jestem mimo iż mam niedoczynność - szczupła

to nic tylko sie cieszyc,bo masz dobrze ustawione leczenie skoro przy niedoczynnosci nie tyjesz

a skoro masz napady na slodkie,to pobierz chrom,tylko uwazaj bo przy niedoczynnosci chrom mimo wszystko i przy chorej tarczycy bardzo obciaza uklad krwionosny i serce ,duzo zdrowia Ci zycze :)