Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andy54

Dziewczyna bardzo mnie lubi i jej zaczelo na mnie zależeć ale nie chce związku

Polecane posty

Gość Andy54

Witam moj problem polega na tym ze spotykam się z dziewczyna 4 miesiące i z początku wiadomo wszystko ładnie pięknie pocałunki itp. Tak gdzieś po miesiącu powiedziała mi ze na razie nie chce mieć chłopaka bo kocha jeszcze poprzedniego z którym była(ona go zostawiła) i chciała by sama zapomnieć o nim i wgl i że nie chciała by mnie skrzywdzić i robić mi nadziei ale mimo to nadal sie spotykaliśmy wymienialiśmy pocałunkami jak gdyby nigdy nic i po jakim czasie znowu się ta sytuacja powtórzyła odnośnie tego że potrzebuje czasu by sie ogarnąć, zapomnieć o nim! Pojechałem do niej na rozmowę w której powiedziałem jak bardzo zaczęło mi zależeć na niej i wgl ze strasznie mi sie podoba itp. Ona powiedziała ze wiedziała ze tak będzie w sensie ze zacznie mi zależeć i chce być z nią a ona dalej to samo że potrzebuje czasu, nie chce ze mna zrywać kontaktu a i powiedziała że pierwszy raz w życiu ma takie coś ze ze mna może o wszystkim porozmawiać, zawsze pomoge doradze i w ogóle ma sie komu bez problemu wygadać. Ograniczyłem sie po tej rozmowie troche ale nadal wolny czas spędzalismy razem i zawsze były pocałunki. Nie dawno powiedziała mi ze wkońcu zapomniała o tamtym i jest szczęśliwa z tego powodu i zmieniła do mnie zaraz podejście tzn powiedziała ze zaczęło jej zależeć ma mnie i zaczeła sie sama do mnie ze tak powiem kleić przytulać częściej i było wszystko ok itp. I tak w sumie do wczoraj bylismy razem w związku oficjalnie. Zaczęła pisać ze mnie przeprasza i że mamy temu dać czas, chce byc na razie sama bo nie wie co o tym wszystkim myśleć ma mętlik w głowie i chciała by to wszystko przemyśleć i zostać przyjaciółmi. Ja już nie wiem co myśleć co robić a na niej mi w ch** zależy mógłbym powiedzieć ze ja kocham i ona to wie. także prosze o rade co dalej z tym zrobić, czy zostawić czy co bo ja po prostu nie wiem :( sory troche sie rozpisałem

Gość kukiz
daj jej może tego czasu i nie badz nachalny. Przemyśli to wszystko i jak jej zaczęło zależeć zda sobie z tego sprawe że chce byc z toba!