Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość furtka33

Mleko Babydream i Gerber- jakie macie opinie?

Polecane posty

Gość furtka33

Podajecie mleko Babydream? Czy to dobre mleko? A może ktoś Gerber stosuje? Interesują mnie zdania nt tych 2 mlek.

O gerberze czytałam same dobre rzeczy... no i tanie jest. Moja dziecko jednak nie chce go jeść :(

Gość okaoka
bratanica wychowana na babydream,zdrowa,zadowolona z zycia:-) moja pila gerbera na zmiane z nan i tez pieknie wchodzilo,do tej pory pije mm,choc 3lata ma. zatem moge polecic.

młodszemu podawałam i to i to mleko. co do babydream to mały bardzo chętnie pił to mleczko (najlepiej ze wszystkich próbowanych). niestety miał po nim małe problemy z wypróżnianiem. nie było jakiejś tragedii ale widziałam że się męczy. do tego trzeba je przygotowywać w bardzo ciepłej wodzie, potem długo mleczko się studziło i zrezygnowałam z niego. gerber też dostawał. po tym była tragedia - kupa potwornie zielona, robiona z wielkim płaczem po wielkich bólach. odstawiłam szybko. obecnie podaję hipp bio i jest super :)

Gość furtka33
Może jeszcze ktoś się wypowie.

moja znajoma stosuję Gerber, mały ładnie je jest lekkostrawne chociaż teraz mu nie wystarcza polecam bebiko

baby dream powodowal okropne zaparcia a gerbera nie chcial pic teraz pije takie prosto od krowy i jest ok :)

Gość 6uybn
Babydream- ok tylko takie mączne coś osadza się na butelce-skrobia?wymaga wyższej temp wody do przyrządzenia. Ale sklad chyba ma dobry.