Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejn y brzydki forumowicz

Mam wazne pytanie, jezeli jestem brzydki to jak chce znalesc sboei dziewczyne

Polecane posty

a chce to mam podrywac te brzydkie ktore sie mi nie podbają tak?

Gość po co dziewczyna
oj tam 150 zł średnio zresztą ty chcesz codziennie to mieć? jak codziennie to taniej wyjdzie własna dziewczyna mi styka raz na tydzień czy 2 tygodnie bo mam niskie libido.

no codziennie byloby najlepiej czasami nawet i kilka razy dziennie :( jakbym u dziwek to zalatwial to by mnie z tormami puscily juz nawet tak zdesperowany jestem ze zamierzam szukac kogos na moim poziomie mam nadzieje ze sie przyzwyczaje do brzydkiego jej wygladu i pozniej jakos to pojdzie ale zenic to sie nigdy nie mam zamiaru bo to bez sensu jest zeby cale zycie spedzic z kims kto sie nam nie podoba : /

Gość franka z żabki
myślę, że brzydki facet może mieć ładną dziewczynę, ale przede wszystkim musi przestać siebie widzieć jako brzydkiego, bo kobiety wyczuwają i widzą kompleksy facetów. Ale nie to, że są brzydcy, bardziej to, że są słabi psychicznie, niczym się nie interesują i całe życie tylko narzekają na swój ciężki los. Dziewczyny chcą silnych (psychicznie) facetów z pomysłami na życie i pewnością siebie.

Gość franka z żabki
dodam też, że o wygląd można zadbać, zdrowo się odżywiać, uprawiać sport, wtedy poprawi się wygląd skóry, kondycja i oczywiście sylwetka. Można dobrać ubrania kolorystycznie i stylistycznie, tak, żeby podkreślały zalety, a zakrywały wady sylwetki. Trzeba się tylko zainteresować, postarać i WZIĄĆ SIĘ ZA SIEBIE, a nie biadolić.

Gość franka z żabki
szkoda tylko, że dla facetów liczy się tak bardzo wygląd, a nie to co dziewczyna ze sobą reprezentuje, ale to inna sprawa.

Gość misiakicha
uwierz mi, pracuję w takim miejscu, ze rocznie przewija się tak kilkanaście tysięcy par, i rzadko widzę zeby ladna dziewczyna miała super przystojniaka. Niekiedy dziewczyny są naprawde jak modelki a faceci baaaardzo przeciętni...zeby nie napisac brzydcy:D więc moim skromnym zdaniem masz szanse znalezc ładną dziewczynę bo to nie zależy od wygladu ale od charakteru:) my kobiety lubimy słuchać a Wy patrzec:D pozdrawiam

Gość misiakicha
popieram takze moja przedmówczyni:)

Gość zainastresa
misiagaa gdzie ty pracujesz? w urzedzie stanu cywilnego? hehe

Gość też niezbyt przystojny
Nie wszystkie modelki mają ładne twarze bo u nich ważniejsza jest figura ale te z ładnymi twarzami wolą raczej tych z ładnymi mordami niż tych "mniej przystojnych" taka jest prawda! Wiem coś na ten temat bo wiele razy podbijałem do ładnych kobiet (niektóre dały się zaprosić na randkę co już uważam za swój sukces:)) i dawały mi do zrozumienia że z moją facjatą i wzrostem nie mam szans!

Gość franka z żabki
to się umawiałeś z pustymi dziewczynami i tyle:)

Gość laska1982
Podrywaj takie które ci się podobają a nie brzydkie bo jednej będziesz się podobał a innej nie! każda kobieta ma swój typ urody faceta!

Gość rocco droop
Jeżeli jesteś brzydki to nie zawracaj gitary dziewczynom